Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight 'rematch'

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst tegen elkaar op Bare Knuckle Fighting Championship 5.

In een niets verhullende bloederige strijd won Lobov de wedstrijd maar werd er al gesproken over een rematch tussen de twee. Uiteindelijk was het Lobov die zijn hand opstak en beiden togen naar Twitter om mondeling in te stemmen met een rematch.

“Retweet als je denkt dat ik en (Artem Lobov) @RusHammerMMA het terug moet draaien !!! Ik ben er klaar voor, ‘schreef Knight op Twitter. Het trok meteen de aandacht van Lobov, die een locatie en tijdschema gaf voor het gevecht. “November in Boston !! Laten we gaan!! @bareknucklefc, ‘reageerde Lobov. “Nooit in Boston geweest…. Daar ben ik mee bezig, ‘voegde Knight eraan toe.

In het najaar

Lobov was natuurlijk een favoriet bij fans in zijn MMA-carrière. Hij is 14-15-1 als een professional waar hij heeft gevochten tegen Cub Swanson, Michael Johnson en Ryan Hall. Jason Knight heeft ondertussen maar één keer gevochten in BKFC in zijn partij tegen Lobov.

ZIE OOK >> Artem Lobov sloopt Jason Khight

Hij werd verondersteld op BKFC 7 tegen Leonard Garcia te staan, maar moest zich terugtrekken met een blessure. Maar alle tekenen wijzen erop dat hij opnieuw kan vechten. Momenteel zijn er geen contracten uitgegeven door BKFC. Maar beide vechters willen dit gevecht dus het lijkt waarschijnlijk dat de rematch later dit jaar zal plaatsvinden.

Bekijk ook

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.

Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi

De Marokkaanse vechter Omar Elouers zal het in Myanmar opnemen tegen Thway Thit Maung in een Lethwei toernooi.