Bare knuckle boksdebuut sexy ex-UFC blondje afgelast Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bare knuckle boksdebuut sexy ex-UFC blondje afgelast

Bare knuckle boksdebuut sexy ex-UFC blondje afgelast
Bare knuckle boksdebuut sexy ex-UFC blondje afgelast

Wie had gedacht het blote vuist boksdebuut van de sexy Paige VanZant te aanschouwen moeten we teleurstellen. Het zal dit jaar niet meer plaatsvinden.

VanZant tekende onlangs bij Bare Knuckle FC (BKFC), en zou in november haar debuut maken. Nadat zij eerst een aantal jaren bij de MMA-vechtsport organisatie UFC haar kunst had vertoond. Met wissels succes en nederlagen.

De mooie blondine kreeg op social media een storm van negatieve reacties over zich heen. Ze zou te mooi zijn om te vechten en het blote vuist boksen zou haar gezicht wel eens tot een ingestort huis kunnen transformeren.

Publiciteitsstunt

Ook werd er beweert dat het op contract zetten van VanZant BKFC een publiciteitsstunt uitgehaald heeft. Nu haar debuut uitgesteld wordt zwellen die geruchten weer aan, echter zegt BKFC dat er geen tegenstander te vinden is. Echter wil de beoogde BKFC-kampioen Bec Rawlings graag knokken tegen VanZant bij de UFC stonden zij al eens tegenover elkaar.

"Het was een geweldig contract, een geweldige kans", zei VanZant in augustus. "Ik heb ook het gevoel dat het voor mij geen stap achteruit is. Het is een zijwaartse beweging naar een nieuwe kans, een nieuwe uitdaging, een gloednieuwe sport. Ik heb er echt een geheel nieuwe passie voor opgewekt en vooral voor het vechten in het algemeen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws