Bare Knuckle boks organisatie sluit live uitzend deal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bare Knuckle boks organisatie sluit live uitzend deal

Bare Knuckle boks organisatie sluit live uitzend deal

BKFC en DAZN zijn overeen gekomen om vanaf augustus een samenwerking aan te gaan. De evenementen worden exclusief gestreamd met DAZN.

BKFC krijgt een nieuwe uitzending partner omdat het het promotieschema voor live evenementen is herstart. De boks-boksorganisatie heeft ingestemd met een deal met streaming platform DAZN dat naar verwachting in augustus van start gaat.

President van BKFC, David Feldman, vertelde eerder dat de volgende vier evenementen van de organisatie plaatsvinden op 21 augustus, 19 september, 16 oktober en 14 november. De organisatie hield vrijdag zijn eerste evenement in vijf maanden met een gratis YouTube-gestreamde show in Amerika.

Wegvallen van abonnees

Met een titelgevecht tussen UFC-veteraan Isaac Vallie-Flagg en Luis Palomino. Het evenement heeft een beperkte opkomst; Feldman zei dat 500 beschikbare tickets snel uitverkocht waren en dat alle voorzorgsmaatregelen waren genomen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

De verwachte samenwerking brengt DAZN nog een vechtsport organisatie op een moment dat het streaming netwerk het moeilijk heeft vanwege het gebrek aan live-evenementen.

Ontslagen

DAZN als omroeppartner van Bellator en Matchroom Boxing heeft personeel ontslagen om verliezen als gevolg van annuleringen van abonnees te compenseren.

Nu de sportwereld langzaam weer normaal wordt, hoopt DAZN sportfans te verleiden zich weer aan te melden.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page