AANVAL AMERIKA OP IRAN: Bare Knuckle boks debuut Iraanse Hulk op de tocht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / AANVAL AMERIKA OP IRAN: Bare Knuckle boks debuut Iraanse Hulk op de tocht

AANVAL AMERIKA OP IRAN: Bare Knuckle boks debuut Iraanse Hulk op de tocht

Ontmoet de Iraanse Hulk die zijn talenten naar de ring wil brengen!

De Iranier Sajad Gharibi, beter bekend als ‘de Iraanse Hulk’ staat gepland om zijn debuut in het blote vuist boksen te maken.

Echter met de toegenomen spanningen tussen Amerika en Iran met de raket aanval van vrijdag waarbij een Iraanse generaal werd gedood, lijkt het debuut van blote vuist boksen Gharibi in gevaar te komen.

ZIE OOK >> Iraanse Hulk gaat in het blote vuist boksen

Gharibi, tekende eind 2019 bij de Amerikaanse Bare Knuckle Fighting Championship organisatie. Gharibi, die 390 pond weegt en ook bekend staat als de Iraanse Hulk, gebruikt regelmatig Instagram om zijn ongelooflijke lichaamsbouw te laten zien.

Gevaarlijke tijd

“Deze kerel gaat zijn Bare Knuckle Fighting Championship-debuut begin 2020 maken. We gaan een show doen getiteld” USA vs Iran: World War III. Hij is letterlijk onze grootste ondertekening die we ooit hebben gehad,” melde David Feldman van BKFC na de ondertekening.

De term USA vs Iran: World War III zoals gebruikt door Feldman kan wel eens een nare bijsmaak krijgen. Gevreesd wordt voor een zware wraakactie door Iran voor de aanval. Insiders melden dat het debuut van Gharibi wel eens niet door zal kunnen gaan door de gerezen spanningen tussen Amerika en Iran.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page