Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt

Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt

Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt

Artem Lobov en Paulie Malignaggi krijgen de kans om hun bittere rivaliteit te beëindigen tijdens het BKFC 6-evenement van juni.

Kort na Lobov’s spannende overwinning op Jason Knight eerder vannacht, tijdens het BKFC 5 main event, kondigde de organisatie aan dat Lobov in juni tegen Malignaggi te vechten. Beide vechters zijn geen vrienden, Lobov is een van de beste vrienden van Conor McGregor die met Malignaggi op zeer vijandige voet leeft.

LEES OOK: Lobov verslaat Knight in een bloederige strijd

Paulie Malignaggi en Artem Lobov kwamen in een verhitte uitwisseling tijdens een recente Bare Knuckle Fighting Championship-mediadag. Malignaggi sloeg Lobov tijdens de woordenwisseling in het gezicht en volgde dat op met een aantal verbale bedreigingen.

Ik stop je in een lijkzak

Nu krijgen de kemphanen dus de kans om revanche op elkaar te nemen tijdens een van de meest bloederige vechtsporten ooit, het blote vuist boksen. Als beide boksers hun beloftes die zij maakten tijdens de schermutseling op de media dag, kracht bij zetten belooft het een ware veldslag te worden. “Ik ga je in een lijkzak stoppen,

“Kom niet in mijn gezicht en maak hier bedreigingen”, zegt hij. “Ik stond in je gezicht om te promoten. Kom niet in mijn gezicht en maak hier geen bedreigingen, want ik zal je hier boven halen. Ik ga ervoor zorgen dat ik je in juni vermoord. “ Aldus Malignaggi tegen Lobov.

Bekijk ook

Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt

Pacquiao vs Khan wordt al jaren besproken en zal nu in november dit jaar plaatsvinden.

Hughie Fury de ring in tegen Sam Sexton voor de Britse titel

Boksen: Hughie Fury vs. Samuel Peter in Saoedi-Arabië

Hughie Fury wordt geconfronteerd met voormalig WBC zwaargewicht kampioen Samuel Peter.

Boksen: Lomachenko brak hand tijdens knock-out op Crolla (video)

Bokser Lomachenko reageert op uitdaging UFC-vechter Cejudo

Afgelopen weekend daagde UFC wereldkampioen in twee gewichtklassen Henry Cejudo, bokskampioen Vasyl Lomachenko uit tot een gevecht.