Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt

Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt

Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt

Artem Lobov en Paulie Malignaggi krijgen de kans om hun bittere rivaliteit te beëindigen tijdens het BKFC 6-evenement van juni.

Kort na Lobov’s spannende overwinning op Jason Knight eerder vannacht, tijdens het BKFC 5 main event, kondigde de organisatie aan dat Lobov in juni tegen Malignaggi te vechten. Beide vechters zijn geen vrienden, Lobov is een van de beste vrienden van Conor McGregor die met Malignaggi op zeer vijandige voet leeft.

LEES OOK: Lobov verslaat Knight in een bloederige strijd

Paulie Malignaggi en Artem Lobov kwamen in een verhitte uitwisseling tijdens een recente Bare Knuckle Fighting Championship-mediadag. Malignaggi sloeg Lobov tijdens de woordenwisseling in het gezicht en volgde dat op met een aantal verbale bedreigingen.

Ik stop je in een lijkzak

Nu krijgen de kemphanen dus de kans om revanche op elkaar te nemen tijdens een van de meest bloederige vechtsporten ooit, het blote vuist boksen. Als beide boksers hun beloftes die zij maakten tijdens de schermutseling op de media dag, kracht bij zetten belooft het een ware veldslag te worden. “Ik ga je in een lijkzak stoppen,

“Kom niet in mijn gezicht en maak hier bedreigingen”, zegt hij. “Ik stond in je gezicht om te promoten. Kom niet in mijn gezicht en maak hier geen bedreigingen, want ik zal je hier boven halen. Ik ga ervoor zorgen dat ik je in juni vermoord. “ Aldus Malignaggi tegen Lobov.

Bekijk ook

Promotor beweert: Afro-Amerikaanse boksers slachtoffers racisme

Sarah Fina, van Greg Cohen Promotions beweert dat Afro-Amerikaanse boksers zwaar gediscrimineerd worden.

Bokskampioen Amir Khan knockout door Illegale stoot (video)

Terence Crawford versloeg Amir Khan afgelopen nacht met een zogenaamde low-blow wat leidde tot een TKO (technische knockout).

Boksen: Dillian Whyte vs. Oscar Rivas officieel aangekondigd

Dillian Whyte zal Oscar Rivas treffen wanneer hij terugkeert op 20 juli in de O2 Arena in Londen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT