Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt Nieuws
Nieuws

Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt

Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt
Bare Knuckle: Artem Lobov vs. Paulie Malignaggi geboekt

Artem Lobov en Paulie Malignaggi krijgen de kans om hun bittere rivaliteit te beëindigen tijdens het BKFC 6-evenement van juni.

Kort na Lobov's spannende overwinning op Jason Knight eerder vannacht, tijdens het BKFC 5 main event, kondigde de organisatie aan dat Lobov in juni tegen Malignaggi te vechten. Beide vechters zijn geen vrienden, Lobov is een van de beste vrienden van Conor McGregor die met Malignaggi op zeer vijandige voet leeft.

LEES OOK: Lobov verslaat Knight in een bloederige strijd

Paulie Malignaggi en Artem Lobov kwamen in een verhitte uitwisseling tijdens een recente Bare Knuckle Fighting Championship-mediadag. Malignaggi sloeg Lobov tijdens de woordenwisseling in het gezicht en volgde dat op met een aantal verbale bedreigingen.

Ik stop je in een lijkzak

Nu krijgen de kemphanen dus de kans om revanche op elkaar te nemen tijdens een van de meest bloederige vechtsporten ooit, het blote vuist boksen. Als beide boksers hun beloftes die zij maakten tijdens de schermutseling op de media dag, kracht bij zetten belooft het een ware veldslag te worden. "Ik ga je in een lijkzak stoppen,

"Kom niet in mijn gezicht en maak hier bedreigingen", zegt hij. "Ik stond in je gezicht om te promoten. Kom niet in mijn gezicht en maak hier geen bedreigingen, want ik zal je hier boven halen. Ik ga ervoor zorgen dat ik je in juni vermoord. “ Aldus Malignaggi tegen Lobov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws