Barbaarse taferelen: Brute knock-outs tijdens Bare Knuckle boks event (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Barbaarse taferelen: Brute knock-outs tijdens Bare Knuckle boks event (video)

Barbaarse taferelen: Brute knock-outs tijdens Bare Knuckle boks event (video)

Vandaag vond in Biloxi, Missouri het BKFC 15 bare knuckle event plaats. En zoals verwacht vielen er weer een paar stevige knock-outs.

Bare Knuckle in de volksmond het boksen met de blote vuist is bezig met een stevige opmars. Na in Engeland al een paar jaar razend populair te zijn, volgde Amerika. Inmiddels is de sport ook op Europese bodem geland onder andere in het voormalige Oostblok.

Tijdens het Bare Knuckle Fighting Championship 15 event (BKFC), werd weer eens duidelijk waar om de sport bekend staat om haar snoeiharde knock-outs. De namen van de vechters zullen de meeste Nederlandse fans (nog) niet veel zeggen. Maar onder de Bare Knuckle community zijn het ware helden.

Ook in Nederland

Het BKFC 15 event markeerde de komst van de Engelsen, echter bleef er maar één Engelsman over om te vechten in de vorm van Tyler Goodjohn. UFC-veteraan en Valor Bare Knuckle wereldkampioen Mark Godbeer moest verstek laten gaan wegens een covid-19 besmetting.

De resterende partijen brachten weer het nodige spektakel met zich mee. In Nederland groeit de groep Bare Knuckle aanhangers gestaag. Toch krijgt de sport flink wat tegengas en wordt als barbaars gezien. Onder andere de Vechtsportautoreit ziet het niet zo zitten de sport in ons land te zien verschijnen. Missen we wat, of willen de fans meer zien?

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page