'Ballen van staal!' Bokser traint met alligator voor titelgevecht (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ballen van staal!' Bokser traint met alligator voor titelgevecht (video)

'Ballen van staal!' Bokser traint met alligator voor titelgevecht (video)

Oscar Valdez nam een ​​paar dagen voor zijn confrontatie met Shakur Stevenson een duik in het zwembad met zijn huisdier een alligator genaamd Steve. WBO-kampioen supervedergewicht Valdez staat dit weekend tegenover Shakur Stevens in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas..

De verdedigende WBO-kampioen supervedergewicht nam wat vrije tijd tussen zijn slopende trainingskamp om te ontspannen in zijn zwembad. Maar hij besloot onlangs om te zwemmen met zijn alligator Steve als onderdeel van zijn training.

Ballen van staal

Verbijsterde boksfans waren er snel bij om commentaar te geven op de video van Valdez die geniet van wat tijd met Steve, met één die zei: "Wtf is er aan de hand mensen." Een andere fan reageerde dat Valdez wel ballen van staal moet hebben.

De alligator van Valdez is vernoemd naar wijlen Steve Irwin. ,,Ik ben opgegroeid met het kijken naar Animal Planet en een van de hoofdpersonen was Steve Irwin uit Crocodile Hunters", zegt Valdez.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws