ANTHONY JOSHUA: 'Wilder zet een stap opzij dan pak ik Tyson Fury' Nieuws
Nieuws

ANTHONY JOSHUA: 'Wilder zet een stap opzij dan pak ik Tyson Fury'

ANTHONY JOSHUA: 'Wilder zet een stap opzij dan pak ik Tyson Fury'
ANTHONY JOSHUA: 'Wilder zet een stap opzij dan pak ik Tyson Fury'

Als Deontay Wilder akkoord gaat met een 'stap opzij' zal Anthony Joshua de bokshandschoenen opnemen tegen Tyson Fury, zegt Eddie Hearn.

Hearn zegt dat als Joshua maar één keer dit jaar gaat vechten, hij het heel graag zou doen tegen Fury. Anthony Joshua zou "uiterst geïnteresseerd" zijn in een gevecht, als er een "stap opzij" overeenkomst kan worden bereikt met Deontay Wilder om een ​​onbetwist gevecht mogelijk te maken, zegt promotor Eddie Hearn.

Joshua's geplande verdediging van de wereldtitel tegen Kubrat Pulev op 20 juni zal waarschijnlijk worden afgelast vanwege de aanhoudende pandemie van het coronavirus, terwijl Wilder een clausule heeft geactiveerd voor een derde gevecht tegen Fury, dat al is uitgesteld tot een verwachte datum in oktober.

Het boksgevecht der kampioenen

'Ik denk dat als je naar AJ kijkt, ik denk dat het een gedachte is die bij me opkomt. We hebben 20 juni als een datum voor Anthony Joshua. We zullen mogelijk een verklaring afleggen deze week, of misschien begin volgende week, dat zal waarschijnlijk vertraging oplopen. Ik denk dat dat vrij eenvoudig en duidelijk is. Hopelijk tot eind juli en dan weer de ring in. "

Maar Matchroom Boxing-baas Hearn gelooft dat de voortdurende onzekerheid over het vechtschema van dit jaar de promotors van Fury ertoe zou kunnen aanzetten een overeenkomst te sluiten met het team van Wilder dat de weg vrij zou maken voor gesprekken over een kaskraker tussen de Britse wereldkampioenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws