Anthony Joshua vs Kubrat Pulev geboekt voor 12 december
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua vs Kubrat Pulev geboekt voor 12 december

Anthony Joshua vs Kubrat Pulev geboekt voor 12 december

Anthony Joshua vs Kubrat Pulev geboekt voor 12 december

Het gevecht tussen de verenigde zwaargewicht kampioen Anthony Joshua en Kubrat Pulev. Zal plaatsvinden op 12 december in de O2 Arena in Londen.

Het gevecht tussen Joshua en Pulev was oorspronkelijk gepland voor 20 juni, maar werd afgelast. BoxingScene brengt maandag het nieuws van de nieuwe datum. “We zijn blij dat het gevecht eindelijk weer op het goede spoor zit,”, zei promotor John Wirt van Epic Sports, die Pulev samen met Top Rank promoot.

“En dat we het eens konden worden over een nieuwe datum en locatie”. “Ja, 12 december in de O2 is het plan voor AJ”, zei ook Eddie Hearn promotoer van Joshua. Eraan toevoegend dat hij hoopt dat sommige fans eindelijk het gevecht mogen zien.

Ik ben er klaar voor

“Het contract moet nog worden aangepast, maar we zijn optimistisch dat het deze week moet worden gesloten.” Dat Joshua en Pulev geboekt staan voor december betekend dat een gevecht tussen Joshua en Tyson Fury pas in 2021 plaats kan vinden.

Dan moet Joshua wel Pulev verslaan en Fury zal dan voorbij Deontay Wilder moeten komen in hun derde gevecht. Pulev is er klaar voor en zegt; “Ik ben blij dat ik de wereld kan laten zien hoe sterk ik ben”. Joshua vocht zijn laatste wedstrijd tegen Andy Ruiz afgelopen december in een rematch en won.

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page