Anthony Joshua accepteert Tyson Fury gevecht! 'Datum is akkoord'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua accepteert Tyson Fury gevecht! ‘Datum is akkoord’

Anthony Joshua accepteert Tyson Fury gevecht! ‘Datum is akkoord’

Anthony Joshua accepteert aanbod van Tyson Fury om in december 2022 te vechten

Anthony Joshua heeft verrassend genoeg de uitnodiging van Tyson Fury geaccepteerd om in december te vechten. Joshua reageerde op sociale media om akkoord te gaan met het aanbod van WBC-zwaargewicht kampioen Fury. Voor een gevecht in december nadat ‘The Gypsy King’ hem twee keer had uitgedaagd.

De zet van Joshua wordt waarschijnlijk alleen gedaan zonder inbreng van zijn promotor Eddie Hearn. Omdat Hearn wil dat Joshua in december een gemakkelijk gevecht zou voeren tegen een top 15-bokser in plaats van een riskant gevecht aan te gaan met Fury. Of een van de andere topzwaargewichten in de divisie.

Gevaarlijk

Joshua, 32, zet zijn carrière ernstig op het spel door tegen Fury te vechten. Dit aangezien hij drie van zijn laatste vijf gevechten heeft verloren, waaronder zijn laatste twee tegen Oleksandr Usyk. Wat Joshua aan zijn zijde heeft tegen Fury is kracht, snelheid en het vermogen om een ​​gemakkelijker te raken man te pakken dan zijn laatste tegenstander Usyk.

Waar Joshua zich zorgen over moet maken tegen Fury, is uitputting in de tweede helft van het gevecht, zoals hij deed in zijn twee gevechten met Usyk. Met Fury die waarschijnlijk de hele tijd in Joshua’s gezicht zal zijn, leunend en worstelend.

Opgelucht

Als Joshua dit gevecht verliest, zou het zijn derde opeenvolgende nederlaag zijn in zijn vierde in zijn laatste zes. Dat is zo’n beetje het einde van de weg voor Joshua als hij wordt verslagen

Manager Hearn zal ongetwijfeld opgelucht zijn over het nieuws dat Joshua het aanbod accepteert omdat hij zijn carrière wil redden. De besluitvorming die Joshua heeft genomen, heeft ertoe geleid dat hij nederlagen heeft geleden die hij niet had mogen hebben.

Bekijk ook

Oorlog met NL-kledingmerk: UFC ster McGregor zet aanval in

Oorlog met NL-kledingmerk: UFC ster McGregor zet aanval in

Het Nederlandse kledingbedrijf was eerder in december 2020 succesvol

Afpersing naakt fotos'! Bekende kickbokser seksueel roofdier

Afpersing naakt fotos’! Bekende kickbokser seksueel roofdier

De kickboks-ster bekend onder zijn strijdnaam

Beveiliger is vechtmachine! 'Kopt winkeldief neer' (video)

Beveiliger is vechtmachine! ‘Kopt winkeldief neer’ (video)

Op sociale media geüploade beelden gingen viraal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page