Anthony Joshua roept op tot titelgevecht met Tyson Fury Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua roept op tot titelgevecht met Tyson Fury

Anthony Joshua roept op tot titelgevecht met Tyson Fury
Anthony Joshua roept op tot titelgevecht met Tyson Fury

Anthony Joshua heeft er bij de Britse landgenoot Tyson Fury op aangedrongen samen een titelgevecht te voeren.

Joshua wil dat het gevecht uitmaakt wie de ​onbetwiste zwaargewicht kampioen is. Joshua won zijn IBF-, WBA-, WBO- en IBO-titels terug met een dominante puntenoverwinning op Andy Ruiz Jr in hun rematch van december in Diriyah, Saoedi-Arabië.

Fury veroverde vervolgens de WBC-titel met een overwinning op Deontay Wilder twee maanden later om een ​​tweevoudig kampioen te worden, waardoor Groot-Brittannië de volledige controle over de glamourafdeling van boksen behoudt.

Eerst wat obstakels opruimen

En nu heeft Joshua zijn zoektocht opgevoerd om de enige riem die ontbreekt in zijn collectie te claimen, waarbij hij Fury uitdaagt om zo snel mogelijk de ring in te gaan. Beide mannen moeten echter eerst obstakels overwinnen.

Het coronavirus veroorzaakte onderbreking en Joshua is verplicht om zijn IBF-titel te verdedigen tegen de verplichte uitdager Kubrat Pulev, terwijl Fury Wilder moet ontmoeten in een trilogiegevecht nadat de Amerikaan eerder dit jaar zijn recht op een rematch heeft uitgeoefend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws