Anthony Joshua onthult wie zijn gemakkelijkste tegenstander ooit was Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua onthult wie zijn gemakkelijkste tegenstander ooit was

Anthony Joshua onthult wie zijn gemakkelijkste tegenstander ooit was

Bokslegende Anthony Joshua onthulde wie de tegenstander is waar hij het minste moeite mee had. Deze stopte direct na het gevecht.

Tijdens de Hot Ones-uitdaging die Joshua aanging met UFC-kampioen Israel Adesanya, onthulde de topbokser dat Emanuele Leo zijn makkelijkste tegenstander ooit was. De Hot Ones uitdaging bestaat uit de hete saus en dan direct een antwoord op een vraag geven.

Joshua en Adesanya kregen de taak om ofwel de gestelde vragen te beantwoorden of een hap te nemen uit een kippenvleugel bedekt met een extreem pittige saus. Beide mannen probeerden uiteindelijk de heetste saus, maar eerst werd AJ gevraagd om zijn gemakkelijkste tegenstander tot nu toe te noemen.

Gestopt met boksen

Hij antwoordde: “Ik zou zeggen Emanuele Leo. Dus ik ben nu naar de ring gekomen, direct na de Olympische Spelen, dus ik ben vers vanuit mijn amateur carrière naar de profs gestapt.Hij had acht prof gevechten, acht overwinningen. Dit was mijn professionele debuut."

Joshua maakte snel gehakt van Leo, die na zijn clash met de Engelsman nooit de ring meer in ging. Dit was het begin van de glorieuze carrière van Joshua, waarvan verwacht wordt dat hij in 2021 twee keer met Tyson Fury de ring zal delen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws