Anthony Joshua: 'Kubrat Pulev, zit niet op mijn niveau' Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua: 'Kubrat Pulev, zit niet op mijn niveau'

Anthony Joshua: 'Kubrat Pulev, zit niet op mijn niveau'
Anthony Joshua: 'Kubrat Pulev, zit niet op mijn niveau'

Bokskampioen Anthony Joshua is er zeker van Kubrat Pulev kan niet aan hem tippen.

Zelfs het coronavirus kan de huidige meervoudig zwaargewichtkampioen Anthony Joshua ervan weerhouden zijn vak te perfectioneren. De 30-jarige Joshua heeft zichzelf in vorm kunnen houden tijdens deze grotendeels wereldwijde quarantaine.

Wanneer gezondheidsdeskundigen het veilig genoeg achten om terug te keren naar de ring, zal Joshua IBF-verplichte uitdager Kubrat Pulev op hem wachten. Sinds hij in 2014 voor het eerst verloor bij een wereldtitel van Wladimir Klitschko, won Pulev acht keer op rij.

Pullen is maar een van de velen

Pulev heeft zijn kans op een titel verdiend. Pulev is niets meer dan een luchtballon op de radar. Althans volgens Joshua. En hoewel hij het als een teken van gebrek aan respect kon opvatten, wordt Pulev gewoon behandeld als iedereen in de divisie.

"Als het op Pulev aankomt, is hij niet op mijn niveau. Ik wil de jongens bovenaan. Ik maak me geen zorgen over de boksers om me heen. Ik sloop ze allemaal, en dat is de mentaliteit die we als strijders moeten hebben. Pulev hoort daar niet onder. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws