Anthony Joshua krijgt onverwachte tegenstander tegenover zich Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua krijgt onverwachte tegenstander tegenover zich

Anthony Joshua krijgt onverwachte tegenstander tegenover zich

Anthony Joshua zich zou richten op een 'tussentijdse' confrontatie met Deontay Wilder. Nu Oleksandr Usyk in de Oekraïne zijn land verdedigt tegen de Russen, is de Brit zonder tegenstander.

Eddie Hearn, bokspromotor onthult dat Joshua zich zou richten op een 'tussentijdse' confrontatie met Wilder, terwijl hij wacht op Usyk te midden van Oekraïne's oorlog met Rusland. De rematch van Joshua en Usyk zal naar verwachting worden opgeschort.

Tyson Fury

Het is onwaarschijnlijk dat zwaargewicht kampioen Usyk klaar is voor een zomerse rematch. Joshua zal zijn aandacht daarom voorlopig ergens anders op moeten richten.Hearn heeft onthuld dat zijn belangrijkste doelwit Wilder zou zijn die drie keer tegen Tyson Fury in de ring stond.

Het is onverwacht dat Wilder een kans gaat krijgen. Joe Joyce was een van de namen die ook werd genoemd als kanshebber. Joshua leed in september een nederlaag tegen Usyk, waarbij hij er niet in slaagde zijn titels te behouden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws