Boksen: Anthony Joshua krijgt onverwachte hulp tegen Andy Ruiz – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Anthony Joshua krijgt onverwachte hulp tegen Andy Ruiz

Boksen: Anthony Joshua krijgt onverwachte hulp tegen Andy Ruiz

Anthony Joshua krijgt hulp uit onverwachte hoek tegen Andy Ruiz

Joshua wordt geconfronteerd met Ruiz Jr in een rematch van de wedstrijd die de Mexicaan won via een zevende-ronde TKO afgelopen juni.

Dereck Chisora ​​zal met Anthony Joshua sparren om de Olympische gouden medaillewinnaar te helpen zich voor te bereiden op zijn wereldtitelstrijd met Andy Ruiz Jr. Ruiz Jr pakte Joshua’s WBA-, WBO- en IBF-zwaargewicht wereldtitels in een van de grootste verrassingen in de boksgeschiedenis.

Chisora ​​pakte een grote knock-out overwinning op Artur Szpilka in juli en zal nu geconfronteerd worden met David Price op 26 oktober na het nieuws dat voormalig tegenstander Joseph Parker moest stoppen na een spinnenbeet. Chisora ​​heeft onthuld dat hij Joshua zal sparren om AJ te helpen zich voor te bereiden op zijn vijand Ruiz Jr.

Goed vergelijk

Hij zei: “Ik ga volgende week Joshua bezoeken, hij heeft het me een paar keer gevraagd, maar ik heb het te druk gehad maar volgende week ga ik hem bezoeken. “We gaan meteen sparren. Hij is lang zoals Price en ik ben kort zoals Ruiz.

ZIE OOK >> Andy Ruiz eist veel geld voor reamtch met Joshua

Manager David Haye sprak ook de plannen om Chisora ​​en Joshua samen te brengen voor een aantal rondes in de sportschool. “Niemand kan Ruiz’s meedogenloze, vernietigende stoten nabootsen zoals Derek.” Joshua’s rematch met Ruiz Jr zal plaatsvinden in een speciaal gebouwde arena met 16.000 zitplaatsen in Diriyah, Saoedi-Arabië.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page