Boksen: Anthony Joshua krijgt onverwachte hulp tegen Andy Ruiz Nieuws
Nieuws

Boksen: Anthony Joshua krijgt onverwachte hulp tegen Andy Ruiz

Boksen: Anthony Joshua krijgt onverwachte hulp tegen Andy Ruiz
Boksen: Anthony Joshua krijgt onverwachte hulp tegen Andy Ruiz

Joshua wordt geconfronteerd met Ruiz Jr in een rematch van de wedstrijd die de Mexicaan won via een zevende-ronde TKO afgelopen juni.

Dereck Chisora ​​zal met Anthony Joshua sparren om de Olympische gouden medaillewinnaar te helpen zich voor te bereiden op zijn wereldtitelstrijd met Andy Ruiz Jr. Ruiz Jr pakte Joshua's WBA-, WBO- en IBF-zwaargewicht wereldtitels in een van de grootste verrassingen in de boksgeschiedenis.

Chisora ​​pakte een grote knock-out overwinning op Artur Szpilka in juli en zal nu geconfronteerd worden met David Price op 26 oktober na het nieuws dat voormalig tegenstander Joseph Parker moest stoppen na een spinnenbeet. Chisora ​​heeft onthuld dat hij Joshua zal sparren om AJ te helpen zich voor te bereiden op zijn vijand Ruiz Jr.

Goed vergelijk

Hij zei: “Ik ga volgende week Joshua bezoeken, hij heeft het me een paar keer gevraagd, maar ik heb het te druk gehad maar volgende week ga ik hem bezoeken. “We gaan meteen sparren. Hij is lang zoals Price en ik ben kort zoals Ruiz.

ZIE OOK >> Andy Ruiz eist veel geld voor reamtch met Joshua

Manager David Haye sprak ook de plannen om Chisora ​​en Joshua samen te brengen voor een aantal rondes in de sportschool. "Niemand kan Ruiz's meedogenloze, vernietigende stoten nabootsen zoals Derek." Joshua’s rematch met Ruiz Jr zal plaatsvinden in een speciaal gebouwde arena met 16.000 zitplaatsen in Diriyah, Saoedi-Arabië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws