Anthony Joshua is klaar om tegen Wilder en Fury te vechten - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua is klaar om tegen Wilder en Fury te vechten

Anthony Joshua is klaar om tegen Wilder en Fury te vechten

Anthony Joshua en Eddie Hearn (Screenshot Youtube)

Anthony Joshua claimt klaar te zijn om tegen Deontay Wilder of Tyson Fury te vechten als zij er klaar voor zijn.

De Britse zwaargewicht kampioen en houder van drie van de vier wereld titel belts (Kampioenschapsriem), wordt door sommige van zijn fans er van beschuldigd dat hij de grote match-ups met Wilder en Fury ontwijkt, en dat terwijl Wilder en Fury een prachtpartij vochten in Los Angeles afgelopen weekend.

Fury noemde Joshua een “chicken” en een rematch tussen hem en Wilder lijkt onvermijdelijk. Joshua geeft in ieder geval aan dat hij er klaar voor is.

Wilder vs Joshua

Nadat Wilder’s co-manager Shelly Finkel had aangegeven dat een Wilder-Joshua showdown kon plaatsvinden, schreef Joshua op Twitter: “Waarom heeft deze dwaas zo lang gewacht? Alsof we niet geïnteresseerd zouden zijn?”

“Anyway well done Fury! They (Wilder) wanted to get to you because they assumed you was finished!! I’ll give you a fair one when your ready. Either one of you!”

Joshua’s promotor, Eddie Hearn, is deze week naar Los Angeles vertrokken en zegt dat hij hoopt te praten over een datum in april tussen zijn vechter en Wilder. Fury’s promotor, Frank Warren, hoopt echter gesprekken te openen over Fury-Wilder II.

Wilder-Fury-rematch

Hearn vertelde in een interview met The Daily Mail: “Eerst moeten we uitvinden wat er gebeurt met een Wilder-Fury-rematch en of de rematch-clausule waar we het over hebben, is wat het lijkt. “Hoe dan ook, de manier waarop het gevecht afgelopen zaterdag ging, werkt in ons voordeel in termen van het krijgen van Wilder. Dat is altijd het gevecht geweest dat we willen, want hij heeft de laatste belt.”

“Het kan ook zijn dat Wilder er voor kiest zijn zinnen op Anthony Joshua (AJ) te zetten in plaats van een tweede poging bij Fury. Wat AJ betreft, die wil tegen iedereen vechten. Hij zou graag in een volgend gevecht tegen Wilder vechten en hij heeft altijd al tegen Fury willen vechten.”

“Ik ga naar LA en we zullen deze week met de vertegenwoordigers van Wilder praten. Het is een gevecht dat we zeker willen voor april en we zullen ons best doen om het voor elkaar te krijgen.” Aldus Eddie Hearn.

Bekijk ook

Muaythai, ultieme training voor lichaam en geest

Afbeelding van abdurraouf ramesh abdullah via Pixabay Heb je ooit een te dikke Muaythai-vechter gezien? ...

Chico Martinez: “Ik maak niet weer dezelfde fout!”

Tijdens Enfusion in Eindhoven staat een knaller van een veteranen gevecht op de rol

Olympisch Muay Thai Gala in Nederland

The Art of Muay Thai, Eersel (foto: Mike Tomale) Zaterdag 30 november 2019 organiseerden Tiger ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page