Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua: ‘Ik ben klaar voor de gevechten tegen Tyson Fury’

Anthony Joshua: ‘Ik ben klaar voor de gevechten tegen Tyson Fury’

Anthony Joshua: 'Ik ben klaar voor de gevechten tegen Tyson Fury'

Anthony Joshua zegt dat hij klaar is om volgend jaar klaar twee zwaargewicht gevechten te houden tegen Tyson Fury.

Bokskampioen Joshua zegt in een interview met Sky Sports klaar te zijn voor de strijd tegen Tyson Fury. Op de vraag wat er voor de bokser in de toekomst ligt zegt Joshua: ,,Als Tyson Fury de man met de titel is, dan is Tyson Fury de man die ik wil”, zegt Joshua.

Obstakels

,,Ik zal vechten tegen iedereen die de titel heeft. Ik wil gewoon gaan voor het onbetwiste kampioenschap. Dat is wat ik die avond probeerde te zeggen”, aldus Joshua die refereert aan zijn overwinning op Kubrat Pulev eerder deze maand.

Joshua’s promotor Eddie Hearn vertelde dat er wat obstakels zouden zijn voor een gevecht. Inmiddels is een bemiddelingsproces begonnen met Deontay Wilder over een derde gevecht met Fury. Terwijl Joshua’s WBO-verplichte uitdager Oleksandr Usyk, wacht op een titelkans, maar Hearn hoopt dat beide problemen kunnen worden opgelost.

Problemen

,,Ik geloof dat Deontay Wilder een beroep op doet bij de Amerikaanse rechtbanken, voor een derde gevecht met Fury. Maar we verwachten niet dat dat een probleem zal zijn”, zei Hearn tegen Sky Sports. ,,Uiteindelijk is het grote probleem voor Anthony dat hij nu een WBO-verplichting heeft. “

“Oleksandr Usyk is de verplichte WBO uitdager, dat moeten we respecteren, en ook de regels. We zullen met hem praten om er zeker van te zijn dat hij tevreden is met een mogelijke oplossing”, zegt Hearn

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page