Anthony Joshua: 'Gevecht met Fury gaat nooit gebeuren' Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua: 'Gevecht met Fury gaat nooit gebeuren'

Anthony Joshua: 'Gevecht met Fury gaat nooit gebeuren'

Anthony Joshua, Wereldkampioen zwaargewicht boksen betwijfelt of zijn strijd tegen de Britse zwaargewicht Tyson Fury ooit zal plaatsvinden, volgens zijn promotor, Eddie Hearn. Joshua noemde Fury "een oplichter" nadat hun voorgestelde gevecht in augustus in Saoedi-Arabië was afgeblazen.

WBC-kampioen Fury, 32, zal nu voor de derde keer vechten tegen de 35-jarige Wilder wanneer ze elkaar volgende maand ontmoeten. Het gevecht tussen Joshua en Fury ging niet door nadat een arbitragehoorzitting besliste dat Fury eerst de Amerikaanse Deontay Wilder moest bevechten.

Gebeurt niet meer

,,AJ had nooit het gevoel dat ze het gevecht wilden, hij had nooit het gevoel dat Fury het wilde", zei Hearn. ,,Ik denk dat AJ in zijn hoofd waarschijnlijk denkt dat het gevecht nooit zal plaatsvinden. Ik zou graag meer hoop hebben en ik denk dat het zal gebeuren.”

Joshua heeft ondertussen de IBF-, WBA- en WBO-titels en heeft de opdracht gekregen om de laatste te verdedigen tegen verplichte uitdager Oleksandr Usyk. De gesprekken tussen de Joshua, 31 en Usyk zijn gaande, hun gevecht zal naar verwachting plaatsvinden op 18 of 25 september in het Tottenham Hotspur Stadium.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws