Anthony Joshua en Tyson Fury treffen elkaar twee keer in 2021 Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua en Tyson Fury treffen elkaar twee keer in 2021

Anthony Joshua en Tyson Fury treffen elkaar twee keer in 2021
Anthony Joshua en Tyson Fury treffen elkaar twee keer in 2021

Topboksers Anthony Joshua en Tyson Fury zijn de voorwaarden overeengekomen voor een overeenkomst met twee gevechten, zegt promotor Eddie Hearn

"Het is veilig om te zeggen dat beide jongens in principe akkoord zijn gegaan met dat gevecht. Twee gevechten, "zegt Hearn woensdag tegen Sky Sports. De rivaliserende kampioenen uit Groot-Brittannië hebben de eerste voorwaarden voor twee blockbuster-gevechten uitgeschreven.

Grote vooruitgang

"We boeken grote vooruitgang", vertelde Joshua's promotor Eddie Hearn. Er valt nog veel te overwinnen. We kijken naar locaties en data. We hebben met Fury's management gesproken. Wij hebben hen de verzekering gegeven van Joshua's kant dat alle details over de structuur van de deal van onze kant zijn goedgekeurd. En het is ook van Fury's kant in orde."

"Het is redelijk om te zeggen dat beide jongens in principe akkoord zijn gegaan met dat gevecht. Twee gevechten." Met deze toezegging is men er nog niet. In de meeste grote onderhandelingen zijn het de geld kwesties die de meeste hordes opwerpen.

Het gaat tenslotte om geld, veel geld

Het belangrijkste positieve nieuws is dat Joshua en Fury in wezen een overeenkomst met twee partijen hebben gesloten. Voordat het onbetwiste titelgevecht kan plaatsvinden moet Fury voor de derde keer tegen Deontay Wilder vechten. Joshua zal moeten boksen tegen de verplichte uitdager Kubrat Pulev.

Het is overbodig te zeggen dat een clash tussen Fury en Joshua veel bekijks zal trekken. Ook zal het veel geld opbrengen aan reclame, sponsor en ticket inkomsten. Zowel Fury als Joshua hebben aangegeven alleen tegen elkaar te willen vechten met publiek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws