Anthony Joshua en Tyson Fury treffen elkaar twee keer in 2021 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua en Tyson Fury treffen elkaar twee keer in 2021

Anthony Joshua en Tyson Fury treffen elkaar twee keer in 2021

Topboksers Anthony Joshua en Tyson Fury zijn de voorwaarden overeengekomen voor een overeenkomst met twee gevechten, zegt promotor Eddie Hearn

“Het is veilig om te zeggen dat beide jongens in principe akkoord zijn gegaan met dat gevecht. Twee gevechten, “zegt Hearn woensdag tegen Sky Sports. De rivaliserende kampioenen uit Groot-Brittannië hebben de eerste voorwaarden voor twee blockbuster-gevechten uitgeschreven.

Grote vooruitgang

“We boeken grote vooruitgang”, vertelde Joshua’s promotor Eddie Hearn. Er valt nog veel te overwinnen. We kijken naar locaties en data. We hebben met Fury’s management gesproken. Wij hebben hen de verzekering gegeven van Joshua’s kant dat alle details over de structuur van de deal van onze kant zijn goedgekeurd. En het is ook van Fury’s kant in orde.”

“Het is redelijk om te zeggen dat beide jongens in principe akkoord zijn gegaan met dat gevecht. Twee gevechten.” Met deze toezegging is men er nog niet. In de meeste grote onderhandelingen zijn het de geld kwesties die de meeste hordes opwerpen.

Het gaat tenslotte om geld, veel geld

Het belangrijkste positieve nieuws is dat Joshua en Fury in wezen een overeenkomst met twee partijen hebben gesloten. Voordat het onbetwiste titelgevecht kan plaatsvinden moet Fury voor de derde keer tegen Deontay Wilder vechten. Joshua zal moeten boksen tegen de verplichte uitdager Kubrat Pulev.

Het is overbodig te zeggen dat een clash tussen Fury en Joshua veel bekijks zal trekken. Ook zal het veel geld opbrengen aan reclame, sponsor en ticket inkomsten. Zowel Fury als Joshua hebben aangegeven alleen tegen elkaar te willen vechten met publiek.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page