Anthony Joshua en Tyson Fury eens over locatie wereldtitelgevecht Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua en Tyson Fury eens over locatie wereldtitelgevecht

Anthony Joshua en Tyson Fury eens over locatie wereldtitelgevecht

Eddie Hearn, bokspromotor en manager van Anthony Joshua heeft gezegd dat zijn cliënt en Tyson Fury een locatie hebben "goedgekeurd" voor hun onbetwiste zwaargewicht wereldtitelgevecht deze zomer. De twee Britten hebben "meerdere" aanbiedingen overwogen van locaties om hun boksklassieker te organiseren.

Hearn maakte geen datum en locatie bekend, maar bevestigde dat verenigde kampioen Joshua en de WBC-titelhouder Fury een overeenkomst hadden bereikt over een locatie. Beide partijen hebben het aanbod goedgekeurd waar ze mee willen gaan boksen. Nu zijn we net de site-deal aan het afronden en we bevinden ons op een geweldige plek", zegt Hearn tegen Behind The Gloves.

Snel bekend gemaakt

,,We hadden net vijf of tien minuten samen en het was goed, want ik vertegenwoordig Tyson Fury niet, dus ik weet niet wat hij in gedachten heeft. Wat hij in feite in mijn gedachten vasthield, was dat dit het enige gevecht is dat hij wil, en ik weet dat dat hetzelfde is met Anthony."

,,Er is tussen beide partijen overeenstemming bereikt over de optie die we zullen nemen, en je krijgt de datum zeer binnenkort te horen en de officiële aankondiging", aldus Hearn in het gesprek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws