Anthony Joshua en Tyson Fury eens over locatie wereldtitelgevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua en Tyson Fury eens over locatie wereldtitelgevecht

Anthony Joshua en Tyson Fury eens over locatie wereldtitelgevecht

Anthony Joshua en Tyson Fury eens over locatie wereldtitelgevecht

Eddie Hearn, bokspromotor en manager van Anthony Joshua heeft gezegd dat zijn cliënt en Tyson Fury een locatie hebben “goedgekeurd” voor hun onbetwiste zwaargewicht wereldtitelgevecht deze zomer. De twee Britten hebben “meerdere” aanbiedingen overwogen van locaties om hun boksklassieker te organiseren.

Hearn maakte geen datum en locatie bekend, maar bevestigde dat verenigde kampioen Joshua en de WBC-titelhouder Fury een overeenkomst hadden bereikt over een locatie. Beide partijen hebben het aanbod goedgekeurd waar ze mee willen gaan boksen. Nu zijn we net de site-deal aan het afronden en we bevinden ons op een geweldige plek”, zegt Hearn tegen Behind The Gloves.

Snel bekend gemaakt

,,We hadden net vijf of tien minuten samen en het was goed, want ik vertegenwoordig Tyson Fury niet, dus ik weet niet wat hij in gedachten heeft. Wat hij in feite in mijn gedachten vasthield, was dat dit het enige gevecht is dat hij wil, en ik weet dat dat hetzelfde is met Anthony.”

,,Er is tussen beide partijen overeenstemming bereikt over de optie die we zullen nemen, en je krijgt de datum zeer binnenkort te horen en de officiële aankondiging”, aldus Hearn in het gesprek.

Bekijk ook

‘Reinier de Ridder is (g)een saaie vechter’: ONE kampioen schreef geschiedenis

Reinier de Ridder schreef vorige maand MMA-geschiedenis met het veroveren van een tweede wereldtitel bij ONE Championship

Massa ontslag: Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator MMA heeft een flinke ontslag ronde gehouden onder haar vechters

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Er zouden teveel acteurs binnen de UFC rondlopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page