Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: 'Gevecht is aan' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: 'Gevecht is aan'

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: 'Gevecht is aan'

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

Het duo ontmoet elkaar deze zomer in juni of juli in de ring, om de eerste onbetwiste heerser van de zwaargewicht divisie sinds Lennox Lewis in 1999 te bepalen. Zo meld de Britse pers vandaag

Joshua en Fury kwamen vorig jaar financiële voorwaarden overeen, waarbij beide kampioenen 50 procent van de gage verdelen, naar verwachting elk £ 100 miljoen. De winnaar verdient dan 60 procent van de gage, voor een herkansing die aan het einde van het jaar in Cardiff zou kunnen plaatsvinden.

Akkoord bereikt

De promotor van Joshua, Eddie Hearn, onthulde vorige maand dat er slechts kleine problemen waren, waarover men het eens moest worden. Waaronder wiens naam het eerst op de poster zou worden afgedrukt en wie als eerste naar de ring zou lopen.

Fury's promotor Bob Arum heeft nu onthuld dat ze zijn opgelost. Verwacht wordt dat er snel een officiele aankondiging komt van het gevecht.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/angstige-bokspromotor-vreesde-dat-mike-tyson-hem-ko-zou-slaan/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws