Anthony Joshua doet voorspelling voor Wilder vs. Fury 2 Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua doet voorspelling voor Wilder vs. Fury 2

Anthony Joshua doet voorspelling voor Wilder vs. Fury 2
Anthony Joshua doet voorspelling voor Wilder vs. Fury 2

Bokskampioen Anthony Joshua zegt dat Tyson Fury "herboren" is nu hij een paar overwinningen heeft behaald op een aantal makkelijke tegenstanders.

Volgens Joshua is Fury nu klaar om Deontay Wilder te verslaan in de rematch op 22 februari. Joshua stelt dat Fury's geestelijke gezondheidsproblemen en zijn gewichtsproblemen tot het verleden behoren, bovendien hij is van mening dat hij Wilder (42-0-1, 41 KO's) zal verslaan om zijn WBC zwaargewicht titel van hem af te nemen.

Sinds Joshua de verdedigingsgerichte Wladimir Klitschko-stijl van vechten heeft overgenomen, heeft hij geleerd hoe Fury vecht. In plaats van Fury te zien als saai om naar te kijken, waardeert Joshua nu zijn stijl. Je kunt zeggen dat Joshua van de timide benadering houdt die Wladimir gebruikte, en hij ziet het als een goede zaak voor Fury.

Goed opletten

"Ik geloof dat Fury zal winnen, omdat Wilder heeft aangetoond dat je geen seconde met hem kunt verslapen, want het enige dat nodig is, is één slag" zei Joshua tegen Sky Sports Boxing. "Maar tegen een goede bokser, die jong en fris is en een spelplan kan volgen, kan hij overwinnen voor 7 of x-aantal ronden," zei Joshua.

"En dus denk ik dat Fury een goede kans heeft om Wilder te verslaan, op voorwaarde dat hij zijn spelplan voor de 12 ronden volgt. " Fury ziet er geweldig uit en lijkt hij getransformeerd van Dr. Jekyll naar Mr. Hyde. Maar wanneer die energie na 8 rondes afneemt, is Fury terug naar zijn oude zelf en hij is kwetsbaar voor Wilder's stoten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws