Anthony Joshua adviseert Tyson Fury: 'Stop met boksen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua adviseert Tyson Fury: 'Stop met boksen'

Anthony Joshua adviseert Tyson Fury: 'Stop met boksen'
Anthony Joshua adviseert Tyson Fury: 'Stop met boksen'

Bokslegende Anthony Joshua vindt dat Tyson Fury maar beter kan stoppen met boksen. Zijn tijd is voorbij.

Joshua en Fury staan gepland om in 2021 met elkaar de ring in te gaan. De winnaar van dit mega gevecht mag zich dan de onbetwiste zwaargewicht kampioen noemen. Maar voordat de strijd aanvangt heeft Jushau een boodschap voor zijn landgenoot.

“Fury is al veel langer professioneel dan ik. Hij zou binnenkort met pensioen moeten gaan, ”zei Joshua tegen Sky Sports. Joshua die een schokkend verlies leed aan Ruiz voordat hij zijn titels terug won in de herkansing in Saoedi-Arabië is serieus.

Te lang in de ring

"De man is veel te lang in de ring, hij verdiende zeker respect maar het wordt tijd om te gaan. Na de wedstrijd met mij zal hij daar voor kiezen, geen andere optie, ik versla hem. En ben de onbetwiste kampioen."

"Ik heb tegen vijf kampioenen gevochten en heb deelgenomen aan twee herenigingsgevechten. Ik ben tweevoudig zwaargewichtkampioen in een tijdsbestek van 24 gevechten. Het laat zien dat ik het meen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws