Angstige bokspromotor vreesde dat Mike Tyson hem 'KO' zou slaan Boks Nieuws
Boks Nieuws

Angstige bokspromotor vreesde dat Mike Tyson hem 'KO' zou slaan

Angstige bokspromotor vreesde dat Mike Tyson hem 'KO' zou slaan

Eddie Hearn zegt dat bokslegende Mike Tyson hem flink angst inboezemde toen de twee elkaar voor het eerst ontmoette. De bekende promotor vreesde dat de zwaargewicht legende hem knock-out zou slaan.

De angst zat er goed in bij Hearn toen hij en Tyson elkaar ontmoetten in een nachtclub in Las Vegas. De inmiddels wereldbekende promotor en Matchroom Boxing eigenaar, vreesde dat Iron Mike hem buiten westen zou meppen. Zo verteld Hearn tegen Talksport wat er gebeurde.

Angst

,,Ik kijk naar hem en dacht. Ik weet niet of deze gozer me nu een knuffel zal geven of een stoot op mijn kin?" De ontmoeting tussen Hearn en Tyson vond bijna 20 jaar terug. Toch liet deze een diepe indruk na op de Brit.

,,Ik was nog groen in het promoten van boksen. Ik zei: ,,Ja, mijn vader is Barry Hearn (top promotor. red). En hij zeit: ‘Een, wie ben jij in godsnaam? En twee, wie is Barry Hearn? Dus ik had zoiets van okay en nu? Door de manier waarop hij naar mij keek scheet ik bijna in mijn broek", zegt Hearn.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/zo-traint-badr-voor-zijn-volgende-gevecht-maar-tegen-wie-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws