Angstgegner! Yoka accepteert hopeloos gevecht met Hrgovic
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Angstgegner! Yoka accepteert hopeloos gevecht met Hrgovic

Angstgegner! Yoka accepteert hopeloos gevecht met Hrgovic

Tony Yoka, heeft vandaag formeel de IBF-titel eliminator aanvaard tegen Filip Hrgovic. De winnaar zal de verplichte tegenstander van kampioen Oleksandr Usyk worden.

Dit is geweldig nieuws voor boksfans, omdat eindelijk een bokser het lef heeft de handscehoenen op te nemen tegen de ongeslagen Hrgovic. Eerder hadden al twee boksers het gevecht afgewezen. Voor Hrgovic is Yoka dit de slechtst mogelijke tegenstander omdat hij tweemaal verloor van Yoka bij de amateurs (lees verder onder tweet).

In beide gevechten neutraliseerde Yoka vakkundig de aanvallen van Hrgovic. Waardoor hij er ongecoördineerd uitzag met de manier waarop hij constant met zijn armen zwaaide en miste met zijn wilde stoten. Voor de Kroaat is Yoka een echte angstgegner.

Roet in het eten

Hrgovic zal zenuwachtig zijn omdat Yoka het talent heeft om zijn dromen te verpesten, het uitdagen Usyk voor zijn drie titels. Je kunt je afvragen wat Hrgovic nu denkt nadat hij gehoord heeft dat Yoka het gevecht met hem formeel schriftelijk heeft aanvaard.

Vechten tegen Usyk zou miljoenen betekenen voor Hrgovic. Dit zou levens veranderend zijn voor de Kroaat. Helaas voor Hrgovic, wordt hij nu geconfronteerd met Yoka, en hij zou opnieuw een nederlaag kunnen lijden.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page