AnEsonGib en Le'Veon Bell scoren wrede knock-outs op Social Gloves 2 Boks Nieuws
Boks Nieuws

AnEsonGib en Le'Veon Bell scoren wrede knock-outs op Social Gloves 2

AnEsonGib en Le'Veon Bell scoren wrede knock-outs op Social Gloves 2

Le'Veon Bell vs. Adrian Peterson was misschien een oefenwedstrijd. Maar dat weerhield Bell er niet van om stoten uit te delen met slechte bedoelingen. Maar ook AnEsonGib maakte korte metten met zijn rivaal Austin McBroom via knock-out.

In de strijd tussen twee voormalige All-Pro NFL running backs bij Social Gloves 2, scoorde Bell een enorme knock-out in de vijfde ronde op Peterson. Waardoor de 37-jarige met een zware rechterstoot in de laatste minuten van de wedstrijd onderuit ging.

Meer knock-outs

Bell vs. Peterson was technisch gezien een oefenwedstrijd, dus er is geen officiële winnaar. Zowel Bell als Peterson maakten hun debuut als amateurbokser. Naderhand vertelde Bell de interviewer in de ring dat hij van plan is door te gaan met boksen als een nieuwe carrière.

Social influencers Austin McBroom en AnEsonGib kwamen en stonden tegenover elkaar tijdens de headliner. AnEsonGib won ook door knock-out. Social Gloves 2 vond plaats in september. 10 in het Banc of California Stadium in Los Angeles, CA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws