Home / Nieuws / Boks Nieuws / Andy Ruiz Jr. maakt dit voorjaar zijn comeback naar het boksen

Andy Ruiz Jr. maakt dit voorjaar zijn comeback naar het boksen

Andy Ruiz Jr. vecht dit voorjaar tegen Chris Arreola

Andy Ruiz Jr zal in het voorjaar te maken krijgen, met tweevoudig voormalig zwaargewicht wereldtitel uitdager Chris Arreola.

De voormalige wereldkampioen zwaargewicht Ruiz Jr. Zal di t voorjaar eindelijk weer in actie zal komen na anderhalf jaar inactiviteit, zo meldt The Athletic. Ruiz praat al meer dan een jaar over de strijd tegen de 39-jarige Arreola. Het ziet eruit alsof hij klaar is om het voor elkaar te krijgen.

Sinds zijn laatste gevecht tegen Anthony Joshua in december 2019. Heeft Ruiz (31) veel gewicht verloren. De bokser ziet er aanzienlijk scherper en slanker uit dan ooit.

Herkansing tegen Joshua

Arreola heeft niet meer gevochten sinds zijn 12-ronde unanieme beslissing nederlaag tegen Adam Kownacki in augustus 2019. In dat gevecht gooide Arreola 1125 stoten eruit. Hij zal wel veel ringroest moeten wegwerken.

Als Ruiz Arreola (40) verslaat, is hij klaar voor een hoger geplaatste concurrent in de top vijf. Ruiz zal van een of twee getalenteerde titel kanshebbers moeten winnen. Om de trilogie wedstrijd te krijgen tegen Joshua.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page