Anderson Silva (45): 'Eerst Chavez Jr, dan Roy Jones' Nieuws
Nieuws

Anderson Silva (45): 'Eerst Chavez Jr, dan Roy Jones'

Anderson Silva (45): 'Eerst Chavez Jr, dan Roy Jones'

Anderson Silva concentreert zich op zijn bokswedstrijd met Julio Chavez Jr, maar is nog steeds geïnteresseerd in legende Roy Jones. Voormalig UFC-kampioen Silva ziet ondanks zijn leeftijd een bokscarrière in het verschiet.

Op 19 juni staat de door de UFC genadeloos op straat gezette Silva, tegenover voormalig WBC-middengewichtkampioen Julio Cesar Chavez Jr. In een 10 ronden gevecht in het Jalisco Stadium in Guadalajara, Mexico, maakt Silva zijn rentree. Silva had twee eerdere bokswedstrijden, in 1998 en 2005.

Na zo ongeveer alles te hebben gedaan wat hij kon in MMA, zegt Silva dat het aanstaande gevecht met Chavez Jr. het begin zou kunnen zijn van een nieuw carrièrepad. ,,Ja, natuurlijk is het mogelijk", zei Silva tegen MMA Junkie. ,,Ik hou van deze sport. Ik hou van boksen. En ja, het is mogelijk. We zullen zien."

Wens gevecht

Vanwege zijn exclusieve contract bij de UFC mocht Silva nooit zijn passie voor boksen nastreven. Silva probeerde jarenlang, zonder succes, een bokswedstrijd te houden Jones Jr. Nu hij contactdoos is, omarmend hij nog steeds het idee om Jones in een bokswedstrijd tegemoet te zien.

,,Ik had het er vele, vele jaren geleden over om tegen Roy Jones Jr. te vechten, toen ik begon te vechten in de UFC", zei Silva. ,,Ik denk dat het nu dichter bij deze realiteit komt, en laten we gaan kijken. Mijn focus ligt nu alleen op dit gevecht, en laten we dan gaan kijken in de toekomst."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws