Amsterdamse Boksschool sluit tijdelijk wegens coronavirus Boks Nieuws
Boks Nieuws

Amsterdamse Boksschool sluit tijdelijk wegens coronavirus

Amsterdamse Boksschool sluit tijdelijk wegens coronavirus
Amsterdamse Boksschool sluit tijdelijk wegens coronavirus

De Amsterdamse Boksschool van topbokser Barry Groenteman sluit tijdelijk haar deuren vanwege het coronavirus. Eigenaar Barry heeft het virus opgelopen.

Via Facebook en een email aan haar leden laat de boksschool weten tijdelijk dicht te gaan. "Helaas heeft Barry vandaag het bericht gekregen dat hij positief is getest op Corona, "aldus de verklaring op Facebook.

"Uit voorzorgsmaatregelen heeft Barry ervoor gekozen per direct de boksschool te sluiten tot 14 augustus om verdere besmetting te voorkomen. Er is een inhoudelijke mail gestuurd naar al onze leden. "

Dank

"Namens Barry willen wij jullie bedanken voor de steun en de sympathieke reacties die wij direct van jullie kregen. Barry zal jullie via de mail op de hoogte brengen van al het nieuws en kijkt ernaar uit samen met het team iedereen 14 augustus weer te treffen in onze geliefde boksschool."

Groenteman plaatste zelf ook een bericht: "Na het verlies van mijn reuk en smaak kwam de paniek al snel. Wat moet ik als Bourgondiër zonder mijn reuk en smaakpapillen. "

Positief getest

"Naast dat ik ontzettend moe was ging ik googelen wat het nou inhield als je geen reuk en smaak meer hebt zonder een verstopte neus. Al snel kwam ik terecht bij niemand minder dan corona. Gelukkig mijn verantwoording genomen mij te laten testen en daar kwam uit dat ik positief getest bent op Corona. "

"Gelukkig heb ik milde klachten, maar ineens is het zo dichtbij en waar. Het is wederom weer een goede 8 tellen die je wederom moet nemen als ondernemer zijnde en als familie mens. Ik ben ook dankbaar voor het begrip die ik van mijn leden krijg dat ik uit eigen keuze de school voor 2 weken heb gesloten."

Alles gaat goed

"Aangezien ik uit voorzorgsmaatregelen verdere besmetting wilt voorkomen ook voor de naasten van onze leden. Dat betekent dat we 14 augustus weer open zijn voor iedereen. "

"Verder gaat bij ons thuis alles goed en is mijn dochter een blije mus omdat papa en mama weer de hele dag thuis zijn. We nemen deze 8 tellen weer met opgeheven hoofd en laten ons niet uit het veld slaan. Iedereen bedankt voor de vele mailtjes, telefoontjes en berichtjes. "

Onze redactie wenst Barry Groenteman een snel herstel toe en spoedige opening van zijn boksschool.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws