Home / Nieuws / Boks Nieuws / Amanda Serrano ‘pakt’ WBO-titel met verslaan Heather Hardy

Amanda Serrano ‘pakt’ WBO-titel met verslaan Heather Hardy

De langverwachte Battle of Brooklyn gaf de menigte uiteindelijk waar voor zijn geld, ook al was het niet zo competitief als gehoopt was.

Heather Hardy stond tegenover Amanda Serrano op vrijdagavond om haar vedergewicht WBO bokstitel te verdedigen, Hardy en Serrano die naast tegenstanders ook nog eens beste vriendinnen zijn, wilde toch een echte show weggeven.

Echter bleek Serrano in de tien ronden die de bokswedstrijd duurde te sterk voor Hardy, dus ging de overwinning naar Serrano in het Hulu Theatre van Madison Square Garden in New York City. Hardy moest haat WBO vedergewicht titel afstaan aan Serrano.

Op naar de volgende

Een staande ovatie begeleidde de wederzijdse inspanningv van Hardy en Serrano, voordat ringomroeper David Diamante de definitieve scores onthulde bij het beëindigen van de wedstrijd. De scores waren 98-91 (tweemaal) en 98-92 ten gunste van Serrano.

Haar volgende tegenstander heeft Serrano al op het oog en die zeker geen tekort aan talent of vastberadenheid heeft. Niemand minder dan de Ierse Katie Taylor zou de volgende moeten zijn waar Serrano tegen wil boksen.

Bekijk ook

Wereldkampioen boksen opgepakt voor rijden met drank op

Volgens TMZ Sports werd de voormalige lichtgewicht

Carnavalspak Deontay Wilder oorzaak verlies tegen Tyson Fury

Na 7 slopende rondes gooide het team van Wilder

🎤 | Bokskampioen Tyson Fury start zang carrière in de ring?

Zaterdagnacht claimde Tyson Fury de WBC