Amanda Serrano 'pakt' WBO-titel met verslaan Heather Hardy Nieuws
Nieuws

Amanda Serrano 'pakt' WBO-titel met verslaan Heather Hardy

Amanda Serrano 'pakt' WBO-titel met verslaan Heather Hardy

De langverwachte Battle of Brooklyn gaf de menigte uiteindelijk waar voor zijn geld, ook al was het niet zo competitief als gehoopt was.

Heather Hardy stond tegenover Amanda Serrano op vrijdagavond om haar vedergewicht WBO bokstitel te verdedigen, Hardy en Serrano die naast tegenstanders ook nog eens beste vriendinnen zijn, wilde toch een echte show weggeven.

Echter bleek Serrano in de tien ronden die de bokswedstrijd duurde te sterk voor Hardy, dus ging de overwinning naar Serrano in het Hulu Theatre van Madison Square Garden in New York City. Hardy moest haat WBO vedergewicht titel afstaan aan Serrano.

Op naar de volgende

Een staande ovatie begeleidde de wederzijdse inspanningv van Hardy en Serrano, voordat ringomroeper David Diamante de definitieve scores onthulde bij het beëindigen van de wedstrijd. De scores waren 98-91 (tweemaal) en 98-92 ten gunste van Serrano.

Haar volgende tegenstander heeft Serrano al op het oog en die zeker geen tekort aan talent of vastberadenheid heeft. Niemand minder dan de Ierse Katie Taylor zou de volgende moeten zijn waar Serrano tegen wil boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws