Alicia Holzken pakt zege tijdens prof boks debuut in Duitsland Nieuws
Nieuws

Alicia Holzken pakt zege tijdens prof boks debuut in Duitsland

Alicia Holzken pakt zege tijdens prof boks debuut in Duitsland
Alicia Holzken pakt zege tijdens prof boks debuut in Duitsland

Tijdens het Sauerland Event wat deze zaterdag werd gehouden in de Gummersbach Schwalbe Arena, maakte de Nederlandse bokser Alicia Holkzen haar succesvolle debuut. Zij slaagde er in haar tegenstander Gabriella Mezei met verve te verslaan.

Holkzen is een van Nederlands top boks talenten bij de vrouwen en beloofd een van de grote namen te worden in de sport. In een afgeladen Schwalbe Arena liet zij zien uit het goede hout gesneden te zijn door Mezi te verslaan.

Er stonden in totaal tien bokswedstrijden op het programma. In het verleden was boksen in Duitsland razend populair en is op de weg terug. Sauerland was een van de grootste boks promotors in het land. Men leverde internationaal grote sterren af zoals Maske.

Toekomst

De organisatie ging bijna ter ziele maar liet zich niet uit hel veld slaan. Men tekende veel talenten zoals Holzken die vandaag dus haar succesvolle debuut maakte. Ongetwijfeld zal zij nog veel van zich laten horen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws