Alexander “The Great” Flores vs. voormalig wereldkampioen Joseph Parker Nieuws
Nieuws

Alexander “The Great” Flores vs. voormalig wereldkampioen Joseph Parker

Alexander “The Great” Flores vs. voormalig wereldkampioen Joseph Parker
Alexander “The Great” Flores vs. voormalig wereldkampioen Joseph Parker

Voormalig World Boxing Organization (WBO) Youth World Heavyweight Champion Alexander “The Great” Flores - die gepromoot wordt door Roy Jones, Jr. Boxing (RJJ) krijgt de kans van zijn leven om op 19 december in Nieuw Zeeland te vechten tegen oud zwaargewicht wereldkampioen Joseph Parker.

De 28-jarige getalenteerde Mexicaan-Amerikaan Flores (17-1-1, 15 KOs) traint momenteel in Rowland Heights, California en is zeker van zichzelf als hij bezig is met zijn voorbereiding op het gevecht met Parker.

"Er is geen enkele manier dat dit gevecht 10 ronden gaat duren," zei Flores. "Ik ga hem knock-out slaan. Veel mensen hebben misschien nog nooit gehoord van Alexander 'The Great' Flores, maar ze zullen allemaal weten wie ik ben na 15 december. "

Het einde van de professionele carrière van Flores kwam 3 ½ jaar geleden tegen voormalig wereldkampioen Charles Martin voor de North American Boxing Association (NABF) kroon. Flores, die toen binnen twee weken te kennen gaf te zullen vechten, werd in de vierde ronde gestopt.

Game changer

Keith Veltre, co-promotor van Roy Jones, Jr. Boxing vindt dat Alexander Flores zijn leven drastisch kan veranderen door Parker te verslaan. "Alexander heeft de kracht in beide handen en hij zal Parker's kin zeker testen. Flores gaat daar niet voor een salaris, hij zal reuring geven binnen de gehele bokswereld."

Een indrukwekkende overwinning tegen Parker, die zijn laatste twee gevechten verloren heeft tegen de wereldkampioen Anthony Joshua en Dillian White, zou Flores omhoog moeten brengen in de competitieve zwaargewicht divisie.

Joseph Parker die nog nooit knock-out is geslagen tijdens zijn prof carrière is erg blij dat Alex Flores vol zelfvertrouwen naar Nieuw-Zeeland komt. "Bij mij gaat boksen om de uitdaging, en dit is weer een grote uitdaging. Ik weet wat er op het spel staat. Ik moet winnen en goed winnen. Ik moet hem knock-out slaan en ik zal hem knock-out slaan, maar ik kan niet alleen daarop concentreren. Ik moet me ook concentreren op beter worden elke keer als ik in de ring sta. "

Enorme druk

Parker's trainer Kevin Barry zegt: "Joe is nog nooit eerder in deze positie geweest en heeft een topprestatie nodig. Er rust dus een enorme druk op Joe, niet alleen dit gevecht te winnen, maar ook om groot te winnen en zijn carrière weer op het goede spoor te krijgen."

Maar het zou zo maar kunnen zijn dat Parker al voorbij Flores kijkt, gelet op zijn recente uitspraken in de media. Parker daagde Tony Bellew uit, die net verloor van de onbetwiste en ongeslagen wereldkampioen cruiserweight Oleksandr Usyk, en de grote Nieuw-Zeelander zei dat hij graag de winnaar van Whyte-Derek Chisora II wilde bevechten.

Ondertussen traint Alexander Flores zo hard als Rocky, om de uitspraken die hij heeft gedaan te kunnen waarmaken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws