HOOFDPIJN: Beruchte bokser slaat powerlifter knock-out (video) Nieuws
Nieuws

HOOFDPIJN: Beruchte bokser slaat powerlifter knock-out (video)

HOOFDPIJN: Beruchte bokser slaat powerlifter knock-out (video)

Alexander Emelianenko en Mikhail Koklyaev in Moskou zijn twee Russische beroemdheden en beginnende boksers.

Toch heeft Emelianenko een gedegen vechtsport achtergrond waar zijn tegenstander Koklyaev nul komma nul ervaring heeft. Op vrijdag kwamen beiden tegenover elkaar te staan in een overvolle VTB-arena in Moskou, Rusland.

Emelianenko, is de jongere broer van Bellator MMA-legende Fedor Emelianenko en was bij tal van schandalen in Rusland betrokken en heeft zelfs in de gevangenis gezeten. Hij is zelf een ervaren MMA-vechter. Opvallend was dat er GLORY Kickboxing handschoenen werd gedragen tijdend het gevecht.

Knock-out geslagen

Het gevecht tegen Koklyaev was van zeer korte duur. Koklyaev probeerde Emelianenko zelfs in de touwen te drukken en Emelianenko liet zelfs enkele klappen op zijn gezicht toe. Toen het saai werd, raakte hij de kin van zijn tegenstander met een paar lichte stoten.

Koklyaev raakte in de problemen, met 13 seconden over in de eerste ronde en moest een een linkse hoek incasseren, die Koklyaev onmiddellijk op canvas liet vallen. Na een zeer langzame telling door scheidsrechter Andrey Kurnyavka stond Koklyaev op, maar toch (na aantoonbaar 20 seconden) was hij te suf om door te mogen gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws