Albanese bokser reageert op 'geweldsincident' Londen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Albanese bokser reageert op ‘geweldsincident’ Londen

Albanese bokser reageert op ‘geweldsincident’ Londen

Albanese bokser reageert op 'geweldsincident' Londen

Zaterdagavond werd een vrouwelijke reporter in Londen slachtoffer van een heftig geweldsincident met racistische achtergrond.

Tijdens een bokswedstrijd in de York Hall in Londen welke werd georganiseerd door MTK Global, werd een vrouwelijke reporter aangevallen. De reporter die verslag deed voor een boks nieuws site werd uitgescholden en lichamelijk mishandeld door naar verluidt een aantal Albanese boksfans.

Dekreporter deed haar verhaal op Instagram welke een storm van verontwaardigde en boze reacties veroorzaakte. Ook de Albanese bokser Florian Martu reageerde boos op het voorval wat gebeurd terwijl hij in de ring stond. “Ik ben vandaag bedroefd om een ​​online verslag welke ik las over de mishandeling van een reporter, iets wat ik als persoon en als bokser, niet kan en wil tolereren. ”

Niet te tolereren gedrag

“Boksen is zowel een sport als een passie voor mij en ik heb het geluk een fanbase te hebben opgebouwd die blijft groeien zoals ik dat doe in de sport, die een unieke sfeer heeft gecreëerd tijdens mijn wedstrijden in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel ik waardeer dat diegenen die mij volgen hartstochtelijk zijn ter ondersteuning van mijn carrière, kan ik wangedrag niet toestaan,” zegt Martu.

LEES OOK >> Vrouwelijk reporter mishandeld tijdens bokswedstrijd

De reporter die de mishandeling onderging, Brooke Streatfield werd gered door een man uit het publiek. Deze greep in toen Streatfield haar spullen wilde oprapen die door een van haar aanvallers, tussen een kluwen vechtende mensen was gegooid. De man genaamd Daniel beschermde de reporter met zijn eigen lichaam en begeleide haar veilig naar buiten.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page