Adrien Broner pakt winst tijdens controversiële rentree wedstrijd (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Adrien Broner pakt winst tijdens controversiële rentree wedstrijd (video)

Adrien Broner pakt winst tijdens controversiële rentree wedstrijd (video)

Adrien Broner maakte gisteren zijn rentree na meer dan twee jaar afwezigheid. Hij wist in de Mohegan Sun, Uncasville, Jovanie Santiago te verslaan. Echter wordt de uitslag als controversieel gezien. Omdat Broner niet overtuigend genoeg bokste.

Voormalig WBA-wereldkampioen Adrien Broner overtuigde niet echt in zijn rentree. Santiago was veel ondernemender dan Broner, met in totaal minstens twee keer zoveel geraakte stoten. Maar dat leek de beslissing niet te hebben beïnvloed.

De cijfers zijn behoorlijk indrukwekkend en geven weer waarom er verwarring is ontstaan. Broner deelde 338 stoten uit, waaronder 11 krachtige die Santiago troffen. terwijl Santiago in totaal 697 stoten plaatst, waaronder 91 krachtig.

Makkelijk verslagen

Toch vindt ondanks het grote verschil Santiago dat Broner de overwinning verdient. ,,Nee, de beslissing verbaast me niet", zei Santiago. ,,Broner heeft het goed gedaan in de ring. De beslissing had beide kanten op kunnen gaan. Hij had een geweldig gevecht", aldus Santiago.

Ook Broner zelf heeft zo zijn kijke op de uitslag. ,,Ik zou kunnen praten over mijn prestaties zodra ik thuis ben en het gevecht terug kan kijken," zei Broner op de persconferentie na het gevecht. ,,Maar ik voelde me goed. Ik had het gevoel dat ik waarschijnlijk drie ronden verloor. Maar, weet je, behalve dat, ik weet dat ik hem gemakkelijk versloeg. "

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/oscar-valdez-verplettert-miguel-berchelt-met-gewelddadige-linkse-hoek/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws