'Achterbaks!' Jake Paul rivaal in gevecht gelokt
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Achterbaks!’ Jake Paul rivaal in gevecht gelokt

‘Achterbaks!’ Jake Paul rivaal in gevecht gelokt

'Achterbaks!' Jake Paul rivaal in gevecht gelokt

Hasim Rahman Jr. beschuldigd Team Jake Paul van het gebruik van achterbakse tactieken. Om hem te laten tekenen voor hun bokswedstrijd op 6 augustus in Madison Square Garden.

Op de maandageditie van The MMA Hour zei Rahman Jr. dat het team van Paul hem misleidde door het te laten lijken alsof er interesse was om hem opnieuw in te huren als sparringpartner. Nadat Rahman informatie over zijn gewicht en training had onthuld, zei hij dat Team Paul een take-it-or-leave-it-gevecht met Paul aanbood.

,,Het was achterbaks”, zei Rahman Jr. “Zijn coach heeft me gebeld en hij vraagt ​​me hoeveel ik weeg, hoe ik me voel over mijn laatste gevecht, wat ik in de sportschool heb gedaan, hoeveel ik aan het sparren ben … maar hij vroeg me onder het voorwendsel dat ik binnen zou komen en Jake zou sparren. “

Veel geld

Rahman Jr., de zoon van voormalig zwaargewicht bokskampioen Hasim Rahman, woog zijn opties en zag meteen de kans om Paul, een populair doelwit onder ervaren boksers te kunnen ‘blootstellen’. Hij zei niettemin een paar uur te hebben gevraagd om zijn opties af te wegen. In plaats daarvan kreeg hij een ultimatum.

,,Nee, je moet binnen 45 minuten reageren, voor het einde van het uur, of het aanbod is weg, en je krijgt nooit meer de kans om tegen Jake Paul te vechten”, zei hij over de reactie van Team Paul. Rahman Jr. gaf toe dat het geld om tegen Paul te vechten op 6 augustus meer is dan hij ooit had verdiend in het professionele boksen.

Bekijk ook

Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! 'Lafaard'

Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! ‘Lafaard’ (video)

Conor McGregor maakt geen indruk op Hasbulla

Tyson Fury kondigt comeback aan tegen Dereck Chisora'Tegenstander

Boksicoon Tyson Fury uit pensioen ‘Tegenstander bekend gemaakt’

Tyson Fury kondigt zijn terugkeer naar de boksring aan

Hartverzakking door Bloedstollende knock-out! 'Jaaaaaa'

Hartverzakking door Bloedstollende knock-out! ‘Jaaaaaa’ (video)

Het moet gezegd worden dat de Zuid-Amerikanen zeer gepassioneerd zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page