Aangeslagen bokser slingert door de ring (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Aangeslagen bokser slingert door de ring (video)

Aangeslagen bokser slingert door de ring (video)

Nikodem Jezewski had het niet makkelijk gisteravond tijdens zijn bokswedstrijd met Lawrence Okolie. Jezewski  zwalkte als een dronkeman door de ring.

Voor Nikodem Jezewski moet het een ware hel geweest zijn om tegen Lawrence Okolie in de ring te staan. De Pool die op korte termijn ja zei tegen de wedstrijd ging een paar keer hard neer.

Mismatch

Dit had het effect dat hij zelf niet doorhad dat hij zwaar geraakt was. Okolie en Krzysztof Glowacki hadden elkaar uitgedaagd voor de vacante WBO cruiserweight wereldtitel. Maar nadat zijn tegenstander positief testte voor COVID-19. Nam Okolie het op tegen de ongeslagen Jezewski als late vervanger.

Okolie had geen moeite om de Pool het goed voor de neus weg te nemen. De scheidsrechter vond het na een paar ronden wel genoeg, nadat de Pool struikelend en zwalkend door de ring liep.

Boks experts zien het gevecht tussen Okolie als en van de meest grote mismatches ooit. Het gevecht vond plaats op de undercard van Joshua tegen Pulev in Londen.

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...