Aangeslagen bokser slingert door de ring (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Aangeslagen bokser slingert door de ring (video)

Aangeslagen bokser slingert door de ring (video)

Nikodem Jezewski had het niet makkelijk gisteravond tijdens zijn bokswedstrijd met Lawrence Okolie. Jezewski zwalkte als een dronkeman door de ring.

Voor Nikodem Jezewski moet het een ware hel geweest zijn om tegen Lawrence Okolie in de ring te staan. De Pool die op korte termijn ja zei tegen de wedstrijd ging een paar keer hard neer.

Mismatch

Dit had het effect dat hij zelf niet doorhad dat hij zwaar geraakt was. Okolie en Krzysztof Glowacki hadden elkaar uitgedaagd voor de vacante WBO cruiserweight wereldtitel. Maar nadat zijn tegenstander positief testte voor COVID-19. Nam Okolie het op tegen de ongeslagen Jezewski als late vervanger.

Okolie had geen moeite om de Pool het goed voor de neus weg te nemen. De scheidsrechter vond het na een paar ronden wel genoeg, nadat de Pool struikelend en zwalkend door de ring liep.

Boks experts zien het gevecht tussen Okolie als en van de meest grote mismatches ooit. Het gevecht vond plaats op de undercard van Joshua tegen Pulev in Londen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws