Aan lager wal geraakte oud-bokser Rocky Lockridge overleden Nieuws
Nieuws

Aan lager wal geraakte oud-bokser Rocky Lockridge overleden

Aan lager wal geraakte oud-bokser Rocky Lockridge overleden

Voormalig bokskampioen Rocky Lockridge, is op 60-jarige leeftijd overleden, zo bevestigt zijn familie vandaag in de pers.

Familieleden melden dat Rocky donderdagochtend overleden is aan complicaties door een beroerte. Lockridge was een van de grote namen in het boksen in de jaren '80 en verdiende meerdere titels met overwinningen op tegenstanders als Roger Mayweather.

Echter raakte hij later verslaafd aan cocaïne en zijn familie deed via de tv-show 'Intervention', in een poging om hem van de drugs af te helpen.

Pijnlijk

Rocky's zoon Ricky Lockridge bevestigde het overlijden van zijn vader en zei: "Met veel pijn in mijn hart moet ik zeggen dat mijn vader Ricky Lockridge is overleden."

Lockridge had de afgelopen weken veelal in het ziekenhuis doorgebracht doordat hij getroffen was door een beroerte . Als bokser was hij 44-9, hij versloeg Mayweather voor de WBA junior lichtgewicht titel in 1984.

Vervolgens versloeg hij Barry Michael voor de IBF Junior lichtgewicht titel in 1987.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws