85 miljoen voor kampioen Canelo om rondje te boksen
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 85 miljoen voor kampioen Canelo om rondje te boksen

85 miljoen voor kampioen Canelo om rondje te boksen

85 miljoen voor kampioen Canelo om rondje te boksen
Canelo ‘Saul’ Alvarez (R) in gevecht met Billy Joe Saunders

Canelo Alvarez heeft zicht op twee gevechten in een $ 85 miljoen deal om tegen Dmitry Bivol en Gennadiy Golovkin te vechten. Dit zou de terugkeer van Canelo naar DAZN markeren na een Showtime PPV evenement afgelopen november.

De onbetwiste super middengewicht kampioen Canelo staat op het punt een kortetermijnovereenkomst te sluiten. Eddie Hearn’s Matchroom Boxing wil Canelo voor twee blockbuster-gevechten op streamingdienst DAZN.

DAZN is een wereldwijde videostreaming service voor sportabonnementen. De service biedt live en on-demand streaming van evenementen waaronder top bokswedstrijden. ,,Canelo en Hearn’s Matchroom Boxing sluiten een deal voor twee gevechten met een waarde van meer dan $ 85 miljoen. Om de topster van boksen om te laten vechten op DAZN”, vertelden bronnen aan ESPN.

Nog een aanbieding

In het eerste gevecht van de deal zou Alvarez op 7 mei het opnemen tegen licht-zwaargewicht titelhouder Dmitry Bivol in een terugkeer naar 175 pond, aldus bronnen. Het tweede gevecht zou tegen oud-rivaal Gannady Golovkin moeten zijn. Golovkin zal echter eerst tegen Ryota Murata boksen dit voorjaar in Tokio.

Alvarez overweegt ook een aanbieding voor één gevecht bij Al Haymon’s PBC om zijn super-middengewicht titels te verdedigen tegen Jermall Charlo. De PBC-deal is naar verluidt $ 45 miljoen waard, $ 5 miljoen meer dan de gerapporteerde garantie die hij ontving voor zijn overwinning in november 2021 op Caleb Plant.

Bekijk ook

Man slaat security plat op vliegveld! 'Lekker voordringen'

Man slaat security plat op vliegveld! ‘Lekker voordringen’ (video)

De ellende op luchthavens is inmiddels van alle dag

Waarom je UFC 276 deze zaterdag niet mag missen

Waarom je UFC 276 deze zaterdag niet mag missen

Israel Adesanya middengewicht kampioen wil zijn dominantie voortzetten zaterdag tegen de keiharde Jared Cannonier op UFC 276.

Opa krijgt klappen! Geelhesjes ruzie loopt uit de hand (video)

Opa vangt klappen tijdens geelhesjes ruzie! ‘Doe dat nog eens’ (video)

Ruzie maken is van alle leeftijden ook als je iets ouder bent. Als je dan ook nog eens overtuigd bent dat je kan incasseren zit je geramd, toch...?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page