57-JARIGE BOKSLEGENDE HOLYFIELD: 'Mijn comeback zal niet tegen Mike Tyson zijn' Nieuws
Nieuws

57-JARIGE BOKSLEGENDE HOLYFIELD: 'Mijn comeback zal niet tegen Mike Tyson zijn'

57-JARIGE BOKSLEGENDE HOLYFIELD: 'Mijn comeback zal niet tegen Mike Tyson zijn'
57-JARIGE BOKSLEGENDE HOLYFIELD: 'Mijn comeback zal niet tegen Mike Tyson zijn'

Evander Holyfield, 57 jaar oud, wil een comeback maken naar het boksen.

Recentelijk zei Holyfield dat hij erg geïnteresseerd is om terug te keren naar de ring voor een oefenwedstrijd. Holyfield toonde zijn interesse om deel te nemen aan een trilogie gevecht met een nog een bokslegende, de 53-jarige Mike Tyson.

Mike Tyson beet stuk oor af

Holyfield zorgde voor een van de grootste tegenslagen in de geschiedenis van zwaargewicht, toen hij in 1996 in elf ronden een zwaar begunstigde Tyson stopte. De rematch uit 1997 is nog beroemder dan hun eerste gevecht, omdat Tyson na drie ronden werd gediskwalificeerd nadat hij een stuk van Holyfield's oor had afgebeten.

De twee oud-rivalen zijn sindsdien zeer goede vrienden geworden. Hoewel Holyfield interessant is in een trilogie met Tyson, zou hij veel liever een andere voormalige rivaal in de ring tegenover zich krijgen vertelde Holyfield aan TMZ.

We zijn maatjes

"Mijn manager, we hebben gepraat en zo. Maar Riddick Bowe komt eerder in beeld voor nog een gevecht. Mike en ik zijn maatjes." Holyfield en Bowe vochten al drie keer deerde met elkaar.

Bowe veroverde de onbetwiste kroon van Holyfield in 1992. Holyfield kreeg wraak in de rematch van 1993, toen hij won. Het derde gevecht vond plaats in 1995. Beide vechters haalden knock-downs, waarbij Bowe een overwinning behaalde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws