56 jarige bokslegende Evander Holyfield terug uit pensioen Nieuws
Nieuws

56 jarige bokslegende Evander Holyfield terug uit pensioen

56 jarige bokslegende Evander Holyfield terug uit pensioen
56 jarige bokslegende Evander Holyfield terug uit pensioen

Evander Holyfield is klaar om terug te keren naar de boks sport op de leeftijd van 56 jaar.

Slechts enkele weken nadat de Britse voormalige wereldkampioen 55 jarige Nigel Benn aankondigde dat hij weer gaat boksen, bereidt Holyfield zich voor om hetzelfde te doen.

Evander Holyfield heeft sinds 2011 niet gevochten, maar komt terug voor een liefdadigheidsgevecht in Japan. Het zal echter geen gelicentieerde wedstrijd zijn, maar voor het goede doel, net zoals Floyd Mayweather terugkwam in december 2018, waarbij hij Tenshin Nasukawa versloeg.

De enige ware kampioen

Holyfield heeft al meer dan acht jaar niet meer gebokst sinds zijn laatste gevecht, een knock-out overwinning op 7 mei 2011, tegen Brian Nielsen. De Amerikaan staat erop dat hij zichzelf in topconditie heeft gehouden voordat hij de handschoenen aanrijgt.

Holyfield vertelde TMZ Sports: β€œHet belangrijkste is om mensen in Japan de kans te geven de enige viervoudige kampioen zwaargewicht ter wereld te zien. Holyfield traint voor zijn terugkeer met de regerend zwaargewicht kampioen WBA, IBF en WBO Andy Ruiz Jr.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws