Home / Nieuws / Boks Nieuws / NIET VOOR MIETJES: 47-Jarige bokslegende maakt comeback

NIET VOOR MIETJES: 47-Jarige bokslegende maakt comeback

47-Jarige bokslegende oscar de la Hoya maakt comeback

Oscar De La Hoya beëindigt pensionering voor een echt gevecht tegen elke topvechter. Niks geen oefen wedstrijd echt knokken dat wil de La Hoya.

De 47-jarige de La Hoya leidt hij Golden Boy Promotion. Waar hij promotie maakt voor mensen als Canelo Alvarez en Ryan Garcia. Hij heeft zelf niet meer gevochten sinds hij in 2008 verloor van Manny Pacquiao.

Oefen wedstrijden zijn voor mietjes

Hij zegt dat hij het vechten mist. Dus hij zal terugkeren voor een echt gevecht, niet voor een oefenwedstrijd die Mike Tyson en Roy Jones Jr. in de planning hebben. Als je terug komt moet je het goed doen tenslotte. Oefenwedstrijden zijn voor mietjes.

“Het is een echt gevecht,” zei De La Hoya tegen ESPN. “Ik mis het om in de ring te zijn, ik hou van boksen. Boksen heeft me alles gegeven wat ik vandaag heb, en ik mis het gewoon. “

Alleen voor het geld

Hoewel De La Hoya sinds 2008 niet meer heeft gevochten, weet hij dat hij nog steeds in goede vorm is. Een tegenstander is er nog niet maar die komt er zeker. De La Hoya vindt dat de huidige boksers alleen voor het geld de ring in gaan.

“Het pure vechten daar gaat het om en ik wil laten zien dat dit nog steeds bestaat.” Hij gelooft dat tijdens zijn pensionering zijn gezondheid is verbeterd en gelooft eigenlijk dat zijn bokstechnieken nu beter zijn dan voorheen.

Bekijk ook

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page