28-jarige bokskampioen doodgeschoten tijdens straatfeest Boks Nieuws
Boks Nieuws

28-jarige bokskampioen doodgeschoten tijdens straatfeest

28-jarige bokskampioen doodgeschoten tijdens straatfeest

De 28-jarige Bokskampioen Dayshon Smith werd afgelopen weekend doodgeschoten tijdens een staartfeest in New Haven, USA.

Dayshon Smith met de bijnaam "Superfreak" vanwege zijn kracht en bereik in de ring, werd zaterdag neergeschoten tijdens een schotenwisseling. ​​Het incident gebeurde tijdens een groot straatfeest. Smith overleed ter plekke, vijf anderen werden gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Smith was een groot talent die als amateur bokskampioen grootte successen haalde en klaar was voor een overstap naar de profs. Enkele grote organisaties hadden hun oog dan ook laten vallen op de jonge bokskampioen.

Groot verlies

Zijn teamleden van de boksschool Hill's Ring One zijn ontsteld over het verschrikkelijke nieuws. "Dayshon was een rustige jongen met veel talent, iedereen hield van hem, we gaan hem ontzettend missen,"zegt een van zijn teamleden.

Waarom het schietincident plaatsvond is niet duidelijk. De politie van New Haven heeft de zaak dan ook in onderzoek. Politie commissaris Reyes zegt dat en nog geen daders in beeld zijn maar dat er veel getuigen waren. Hij hoopt de zaak snel te kunnen oplossen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws