255 stoten maken kapot geslagen bokser onherkenbaar (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 255 stoten maken kapot geslagen bokser onherkenbaar (video)

255 stoten maken kapot geslagen bokser onherkenbaar (video)

255 stoten maken kapot geslagen bokser onherkenbaar (video)

Erickson Lubin, Licht-middengewicht bokser incasseerde maar liefst 255 stoten tegen zijn hoofd in zijn wedstrijd met Sebastian Fundora afgelopen weekend. Waarbij Lubin zijn neus brak en ernstig letsel opliep.

Het licht-middengewicht Lubin liep een gebroken neus en gezichtsbeschadiging op na een mishandeling van Fundora. Lubins gezicht was aan beide kanten ernstig opgezwollen, terwijl hij ook last had van neus- en mondbloedingen(gaat door onder video).

Fundora landde 255 van zijn 706 stoten op het hoofd van Lubin, volgens Boxing Scene. Dit leidde ertoe dat Lubin naar het ziekenhuis werd gebracht waar hij werd behandeld voor zijn gebroken neus en een gebroken schouder, waarvoor een operatie nodig is.

Niet nodig

De trainer van de 26-jarige, Kevin Cunningham, stopte het gevecht voor ronde 10 om een ​​einde te maken aan de brute slachtpartij in Las Vegas, en Lubin slechts zijn tweede verlies in 26 gevechten overhandigde. Fundora, die de schade aanrichtte, gaf toe dat het de juiste beslissing was voor de trainer van Lubin om na ronde negen de handdoek in de ring te gooien.

,,Ik denk dat het een goede beslissing was voor Kevin Cunningham om het gevecht te stoppen. Zijn gezicht veranderde van ronde één naar ronde negen. Het veranderde volledig en er kwam veel bloed uit. Hij is een taaie vechter. Hij was de hele tijd in het spel, maar het is niet nodig om zoveel pijn te doen”, aldus Fundora.

Bekijk ook

Rooie Rinus straft aanvallers af in oneerlijk straatgevecht (video)

Rooie Rinus slaat aanvallers plat in oneerlijk straatgevecht (video)

We zien het vaker video's van straat gevechten waar het er niet altijd eerlijk aan toe gaat

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page