2529 stoten! Juan Francisco Estrada en ‘Chocolatito’ Gonzalez in boksoorlog Boks Nieuws
Boks Nieuws

2529 stoten! Juan Francisco Estrada en ‘Chocolatito’ Gonzalez in boksoorlog

2529 stoten! Juan Francisco Estrada en ‘Chocolatito’ Gonzalez in boksoorlog

Juan Francisco Estrada en ‘Chocolatito’ Gonzalez vochten een ware boksoorlog uit in de ring afgelopen nacht in het American Airlines Center in Dallas, Texas.

U zult niet teleurgesteld zijn als u de hoogtepunten van Juan Francisco Estrada vs. ‘Chocolatito’ Gonzalez bekijkt. In 36 minuten vochten de boks grootheden een echt sensationeel WBC en WBA super vlieggewicht unificatie titelgevecht uit.

Domper

Juan Francisco Estrada en Roman ‘Chocolatito’ Gonzalez voerden oorlog in een van de grootste gevechten in de recente geschiedenis. Ze deelden samen 2529 stoten uit. Uiteindelijk kreeg Estrada de overwinning toebedeeld over Gonzalez, om zo zijn nederlaag uit 2012 te wreken.

Terwijl 115-113 voor beide vechters voldoende gerechtvaardigd leek, was de 117-111 in het voordeel van Estrada gewoon een klassieke beoordeling die echt een domper zette op wat een instant klassieker was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws