'200 miljoen' Mike Tyson in gesprek voor supergevecht (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'200 miljoen' Mike Tyson in gesprek voor supergevecht (video)

'200 miljoen' Mike Tyson in gesprek voor supergevecht (video)

Mike Tyson in gesprek over €200 miljoen zwaargewicht supergevecht voor 2021 tegen zijn oude rivaal Evander Holyfield. Tysons comeback-gevecht tegen Roy Jones Jr in 2020 was een hit op het gebied van pay-per-view met een gerapporteerde omzet van 1,6 miljoen.

Nu heeft Tysons oude rivaal Evander Holyfield gezegd dat hij diep in gesprek is om de volgende tegenstander van Iron Mike te worden. Holyfield gelooft dat de opbrengst die van Tyson vs Jones zal overtreffen.

De pay-per-view omzet van 1,6 miljoen aankopen in de VS alleen. Betekent dat promotors Triller meer dan $ 80 miljoen aan inkomsten genereerden. Een Tyson Holyfield zou dit meerdere malen kunnen overschrijden.

Het gevecht moet er komen

,,Wat ik je kan vertellen is dat mijn team in gesprek is met Mike's management. Ik wacht op een beslissing. Ze communiceren op dit moment", vertelde Holyfield aan SunSport.

Holyfield is 58 jaar oud, maar blijft in uitstekende vorm in de overtuiging dat er een derde gevecht met Tyson zal plaatsvinden. Iets dat veel waarschijnlijker lijkt gezien het financiële succes van Tyson vs. Jones.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/mike-tyson-was-op-zijn-15e-al-een-bruut-in-de-boksring-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws