12 juni eerste live boksevent sinds corona-lockdown in Berlijn Boks Nieuws
Boks Nieuws

12 juni eerste live boksevent sinds corona-lockdown in Berlijn

12 juni eerste live boksevent sinds corona-lockdown in Berlijn
12 juni eerste live boksevent sinds corona-lockdown in Berlijn

Boksen keert op 12 juni terug naar Duitsland in de Havel Studios in Berlijn. Het event wordt live uitgezonden op bild.de.

In de headliner verdedigt voormalig wereldkampioen Jack Culcay (24-4, 13 KOs) zijn WBO International superweltergewicht titel tegen Howard Cospolite, (18-7-3, 6 KOs) in een twaalf ronde titelgevecht.

In de co-main event neemt de ongeslagen middengewicht Björn Schicke (16-0-1, 7 KO's) het op tegen Marten Arsumanjan (9-1-1, 4 KO's) in nog eens twaalf ronden. De EBU-titel van Schicke staat op het spel.

Duitsland biedt kansen

Het event bevat acht gevechten in totaal. Toeschouwers en pers mogen het evenement niet bijwonen. Promoter is AGON Sports, die hiermee het eerste live boks event sinds de corona lockdown organiseert in Europa.

Het openen van de Duitse markt opent kansen voor diverse vechtsport organisaties. Het is niet duidelijk of organisaties zoals GLORY Kickboxing met het gesloten houden van de Nederlandse markt, zullen uitwijken naar onze Oosterburen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws