Home / Nieuws / Boks Nieuws / 105 jaar celstraf krijgt bokser Clifford Etienne er niet onder

105 jaar celstraf krijgt bokser Clifford Etienne er niet onder

105 jaar celstraf krijgt bokser Clifford Etienne er niet onder

Bokser Clifford Etienne zit een celstraf van 105 jaar uit, echter laat hij zich daardoor niet uit het veld slaan.

Voormalige boksster Clifford Etienne maakt van zijn 105-jarige gevangenisstraf gebruik om van beroep te wisselen. Hij zorgt dagelijks dat zijn mede gevangenen een kort geknipt kapsel hebben. Etienne is een voormalige zwaargewicht bokser, die voor hij in juridische problemen verkeerde, vocht tegen grote namen als Mike Tyson en Francois Botha.

In 2006 werd Etienne schuldig bevonden aan het beroven van een bedrijf en het verzilveren van cheques, een poging om een ​​politieagent neer te schieten en carjacking. Hij werd uiteindelijk veroordeeld tot 105 jaar achter de tralies.

Positief

Ondanks de lange zit lijkt de 49-jarige opgewekt, hij besteedt zijn tijd aan het schilderen en knippen van haar voor zijn gevangenisgenoten … en reageert ook op zijn penvrienden.

In een brief, zegt Etienne: “Ik ben nog steeds gezond en ik kijk uit naar een betere toekomst. Ik schilder en knip haar bijna elke dag. Ik kijk soms tv … vooral nieuws en sport.” Etienne praat ook over zijn woonsituatie en reflecteert op zijn bokscarrière. De bokser blijft uiterst positief over zijn toekomst en zegt: “Ik ga hier weg”, zelfs als de juridische kansen hem niet bevoordelen.

Bekijk ook

Anthony Joshua herwint wereldtitels op Andy Ruiz Jr

Het is Andy Ruiz niet gelukt om Anthony Joshua uit te schakelen in wat het boksgevecht van de eeuw werd genoemd.

BOKSEN: Zal Andy Ruiz nogmaals Anthony Joshua verslaan?

De boksfans zitten zaterdagavond op het puntje van hun stoelen

Andy Ruiz vs Anthony Joshua 2: Doorspekt met ‘foute boksers’

De risico's lijkt men voor lief te nemen