'100 miljoen!' Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians Boks Nieuws
Boks Nieuws

'100 miljoen!' Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

'100 miljoen!' Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden na verlies van haar $ 100 miljoen rechtszaak zaak tegen de Kardashians.

In de nasleep van het verlies van haar rechtszaak om $ 100 miljoen van de Kardashians los te krijgen, hoopt Blac Chyna misschien een deel van haar ontevredenheid van zich af te boksen. De realityster lijkt de ideale setting te hebben gevonden om precies dat te doen, want ze trad toe als het volgende lid in een Celebrity Boxing-wedstrijd!

Hoop poen

Het model, die een 5-jarige dochter (Dream) heeft met Rob Kardashian, had een rechtszaak aangespannen voor $ 100 miljoen tegen de familie Kardashian. Een bron in de buurt van de Kardashians onthulde aan HollywoodLife dat Rob, Chyna nodig heeft om voor hun dochter te zorgen maar dat geld niet te willen betalen.

Blac Chyna zal op 11 juni in het Charles F. Avoid City Center in Miami in de ring zal stappen met wellness en fintessmodel Alysia Magen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws