1-1: Dillian Whyte vernietigt Alexander Povetkin in Gibraltar (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 1-1: Dillian Whyte vernietigt Alexander Povetkin in Gibraltar (video)

1-1: Dillian Whyte vernietigt Alexander Povetkin in Gibraltar (video)

Dillian Whyte nam gisteravond wraak in de herkansing tegen Alexander Povetkin in Gibraltar. Na eerder te zijn verslagen door Povetkin, mag Whyte zich de nieuwe WBC interim zwaargewicht kampioen noemen.

De wedstrijd tussen Povetkin en Whyte 2 vond plaats in het Europa Point Sports Complex in Gibraltar. De zwaargewicht clash was een herkansing van hun eerste gevecht in augustus vorig jaar, welke Povetkin won op TKO in de vijfde ronde.

Hevig gevecht

Nu was het de beurt aan Whyte om de winst te pakken en te bewijzen dat hij de rechtmatige eigenaar van de titel was. Na een flinke strijd moest Povetkin het onderspit delen in de vierde ronde via TKO. Daar was een hevige strijd aan vooraf gegaan in de voorgaande rondes, waar het gevecht nog alle kanten op kon.

Echter bleek al snel dat de Brit te sterk was voor Povetkin en deze de stoten van Whyte niet zou overleven tot de laatste ronde. Het staat nu 1-1 of er nog een derde gevecht komt zal afhangen of beide boksers nog een keer de ring in willen.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page