1-1: Dillian Whyte vernietigt Alexander Povetkin in Gibraltar (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 1-1: Dillian Whyte vernietigt Alexander Povetkin in Gibraltar (video)

1-1: Dillian Whyte vernietigt Alexander Povetkin in Gibraltar (video)

Dillian Whyte nam gisteravond wraak in de herkansing tegen Alexander Povetkin in Gibraltar. Na eerder te zijn verslagen door Povetkin, mag Whyte zich de nieuwe WBC interim zwaargewicht kampioen noemen.

De wedstrijd tussen Povetkin en Whyte 2 vond plaats in het Europa Point Sports Complex in Gibraltar. De zwaargewicht clash was een herkansing van hun eerste gevecht in augustus vorig jaar, welke Povetkin won op TKO in de vijfde ronde.

Hevig gevecht

Nu was het de beurt aan Whyte om de winst te pakken en te bewijzen dat hij de rechtmatige eigenaar van de titel was. Na een flinke strijd moest Povetkin het onderspit delen in de vierde ronde via TKO. Daar was een hevige strijd aan vooraf gegaan in de voorgaande rondes, waar het gevecht nog alle kanten op kon.

Echter bleek al snel dat de Brit te sterk was voor Povetkin en deze de stoten van Whyte niet zou overleven tot de laatste ronde. Het staat nu 1-1 of er nog een derde gevecht komt zal afhangen of beide boksers nog een keer de ring in willen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page